14

Грую

преди 7 години

В Гърция спрях за 5 дни на забранено място. Накрая полицая ми каза понеже съм турист не ме е глобил. Сравнявайте!

13

Любител мазохист

преди 7 години

Отиваме на плаж и си плащаме за чадър. Постиламе хавлията и замирисва на кинeф. Няколко прясно изaкани лайнушини и само поръсени с пясък за камуфлаж ни отвратиха. Хавлиите - в лъйна, настъпвахме ги тия лъйна. Освен това имаше сума ти леко заровени фасове, кори от дини и т. Н. Ужас. Това става в България!!!

12

Анонимен

преди 7 години

Всеки търси ЛЕКА И ДОХОДНА.

11

Striker

преди 7 години

Има ли още балци да ходят на българското ***? Още преди години, когато се лъжех натам, и вдигнаха колата, а още не си бях пренесъл багажа в хотел Лилия. Има Гърция, Турция, Хърватска - в пъти по-добро обслужване и без мутри и чалга. На БГ море ходя само за 1-2 дни на палатка за някое парти.

10

Лично

преди 7 години

за мен,ходенето на почивка на Черноморието си е жив мазохизъм,но всеки сам си решава!

9

До 7

преди 7 години

Едва ли паяка е един, може би са 10 паяка или пет, не знам. затова на всеки 5 минути по две коли.Тук друго е важното - строиха хотели, бетонираха и Златни пясъци, а паркинги за туристите направиха ли? Защо мрънкат, че вдигали колите на гостите им, нали тези коли би трябвало да са на територията на хотела, на паркинга на хотела?!

8

паяк

преди 7 години

уф, много силен сезон, нема почивка, от ранни зори, да нощни доби! ден година храни, ееей!

7

ставри

преди 7 години

До Анонимен 6Има,има

6

Анонимен

преди 7 години

" На всеки 5 минути вдигал по 2 коли " да не е TIR !? За колко време вдига автомобил, извозва, смъква го и да се върне !?

5

Анонимен

преди 7 години

Във съседна Гърция таково животно Паяк няма.

4

Анонимен

преди 7 години

И пак наши, ваши, чичовите, лелините....щяло да е само за големите курорти...с междупланетно значение....

3

бургас

преди 7 години

В цяла България вдига избирателно. Подминава явни нарушения и отнася само такива с лесен достъп , по поръчка от някого или дето ги няма в списъка им ... Абсолютно навсякъде трябва да има полицай. Иначе е кражба т.е. незаконно отнемане. Мая да помисли и за това.

2

Анонимен

преди 7 години

И моята кола бе вдигната на златните. Бях спрял накрая на комплекса дето няма хотели, а някаква почивна база, на терен извън регулация под едни дървета. Знак за забранено паркиране нямаше, обаче ме вдигнаха. Ходя и в Гърция, там до плажа има големи безплатни паркинги. Никой не прави проблеми на туристите.

1

да бе да

преди 7 години

аз за 5 минути не мога се изпикая