18

1

преди 7 години

Мюсюлманин съм,обаче не му приемам поздрава,още помним изпълненията му в Дулово,като пожарникар-доброволец,през лятото на 1985год.

17

ДА ПИТАМ

преди 7 години

ИСЛЯМА ОЩЕ ЛИ НЕ Е ЗАБРАНЕН?

16

Анонимен

преди 7 години

До ИстиSamo balgaro mohamedanite li chestvash a turcite tqh shto ne gi chestvash may v tvoyata csestitka ima sarkazum

15

Katrin

преди 7 години

До АнонименМного пъти съм ти разяснявал за какво пиша, виждам че нищо не си разбрал.Тука не става въпрос за герои и книги, за реални неща, които ще се случат във времето. По голяма част от хората в момента не са готови за това. Погледни назад в миналото и ми кажи как животът ни ще се подобри. Разпръснахме се като пилци, а съм живял в чужбина дълги години. Знаеш от къде черпя информацията, погледни сериозно, седни прочети и тогава пиши. Поздрави на българите в Германия.

14

Katrin

преди 7 години

Нямаме нужда от деление на хората, а от обединение. Религиите, партиите правят точно това. Ама кой да слуша, искате си Коледа, искате си Рамазана, ама като дойдат страданията в църквата и джамията Бог го няма.

13

Katrin

преди 7 години

Бокич стига с тези религии! Хаир няма да видим докато има църкви и джамии. Само обединени около единственият Бог, нашият Създател ще има благоденствие.

12

Исти

преди 7 години

Българската патриотична общественост поздравява нашите братя Българомохамедани с празника Рамазан и им пожелава много здраве,късмет и благоденствие! За честния патриот братята помаци и Българомохамедани са неразличими от останалите Българи,понеже са наши родни братя и сестри! Весело изкарване,приятели- народът на България е с вас!

11

vlady

преди 7 години

Редно е мюсюлманите да бъдат заселени на острови като Елсмир, Земя Франц Йосиф, Мечи, Свалбард и т.н. където има прекрасни условия за пълноценен Рамазан - Слънцето не залязва 4 месеца и повече.

10

Баба Гуси

преди 7 години

Браво,а ферим, ашколсун ... усетил е на коя религия принадлежи бъдещето.Аз утре сменям килимявката с чaлмa, брада си имам.

9

Дъро

преди 7 години

Дъ са обрязвам ли лека полека и да тургам ли на жена си долните ми *** на главата и лицето и!?.....

8

Емил Николаев

преди 7 години

ИБРИК!!!

7

Анонимен

преди 7 години

А най-добре е да се прибират в анадола, а не да ми натрисат гнусните си обичаи и религия.

6

Буда

преди 7 години

Наистина мъдри слова, Бойко!Религиите ни сочат луната просто с различни пръсти, но сочат едно и също.Който го разбере, е щастлив.

5

Анонимен

преди 7 години

Това от " мирната религия" ли беше

4

Анонимен

преди 7 години

""Борисов поздрави мюсюлманите с Рамазан байрам""............добре си ги поздравил, но не спирайте да следите най-ниско грамотните от тях, защото в съвременния свят исляма вече не е религия, а политическа доктрина подобна на тази на национал-социалистите в Германия.

3

Метач

преди 7 години

Аз съм християни, поздравявам мюсюлманите с Рамазана. Дълго време съм работил с мюсюлмани, проблеми не сме имали. И вярвам че проблемите ги създават ония които ни управляват. Даже много от тях си преживяват доста добре, като ни убеждават че между християни и мюсюлмани има проблеми, а те ще ни ги решават. Да изметем управляващите ни ***.

2

Анонимен

преди 7 години

Дано ревеш от тези празнуващите Боцееееее.......

1

Исмет

преди 7 години

Благодарим г-н Премиер. Само Вие се сетихте. И на Вас Всевиштия да ви дава зраве и живот.