15

До 16 и 17

преди 7 години

Стига с тези простотии, че Саддам е бил едва ли не миротворец, някакъв стабилизиращ фактор в Ирак и Близкия изток, това са тотални измислици на неграмотни хора. Цялото управление на Саддам е белязано от войни и много жертви, не може просто така да се подменя историята, не може просто така да се подминава 8 годишната кръвопролитната ирано-иракска война, постоянната гражданска война в иракски Кюрдистан, конфликтите с Кувейт, Израел и Саудитска Арабия.

14

Анонимен

преди 7 години

За благодарност за унищожената държава иракчаните да се молят на краварите по 5 пъти на ден вместо на аллах! Така ще изразяват всеки ден благодарноста си за хубавият живот който им донесе КРАВАРСКАТА слОбода и демони-крация!!

13

Laurence frом Arabie

преди 7 години

Thank You,America!

12

Анонимен

преди 7 години

Тринадесет години след силовото премахване на сатрапа Саддам, Ирак е все по-мирно място за живеене. Като гледам идиличните снимки, просто се просълзявам от умиление пред мирния процес там. Ако е рекъл Господ, след още десетина години нещата ще са още по-мирни, понеже във Фалуджа и другите подобни уютни местенца вероятно жив човек няма да остане!

11

Коце кмета

преди 7 години

Саддам беше много лош, пречеше на жителите свободно да бъдат колени от брадати наркомани, и ги лишаваше от радостта да живеят в съборени къщи! Добре, че Буш и Обонго поправиха тази несправедливост!

10

добра работа

преди 7 години

са свършили иракските военни. След успокоение животът продължава.

9

до кога така

преди 7 години

Преди агресията на САЩ срещу Ирак,това е голям и богат град в който живееха мирно християни и мюсюлмани а вижте сега какво е останало от града.

8

Анонимен

преди 7 години

Ооо ама те американците най серне се сетиха да подкрепят антиджихадистите. Това черно момченце Обама побърка света

7

Анонимен

преди 7 години

Грешката е моя. Понеже Сирииското и Иракското знамена си приличат и се обърках. Мисля си за Ирак а пиша за Сирия то такава каша настана там че няма да има оправия поне 50 години! Дали са Сириици или Иракчани все на един огън се печът. Краварите добре ги уредиха унищожиха им държавите взеха им петрола прогониха народа а някои късметлии ги убиха и сега са доволни и предоволни

6

До 8 Анонимен

преди 7 години

Ама и ти си един експерт!Това е ИРАКСКИ войник с ИРАКСКОТО знаме!

5

Анонимен

преди 7 години

Какво лице на ислямате гони бе Търновското? Това е сирииското знаме и войник от Сирииската армия!!!!

4

търновско

преди 7 години

На снимката горе - лицето на исляма

3

Анонимен

преди 7 години

Това остава след КРАВАРСКТА СЛОБОДА И ДЕМОНИ-КРАЦИЯ! Подпалиха света и са доволни. Садам докато беше жив защо нямаше идал мидал и тем подобни маймуни?

2

asfasfasfas

преди 7 години

Тия тутманици да се връщат и да си градят градовете тухла по тухла, а не да искат Европа и помощи за да лежат,*** и да се молят по 4 пъти на ден.

1

Анонимен

преди 7 години

Как така "какво от това"?!Градът ще го възстановят. Загиналите ще ги погребат. Хванатите виновни ще ги осъдят. Ще се родят отново деца. Ще оцветят града.Как така "какво от това"?! Що за безумен въпрос? Да го бяха останали завинаги на джихадистите ли?