46

ккккккк.....ррр

преди 8 години

Ей, нема да образувате нерви на Баце, оти въобще нема да ви каже кой че е президентот!

45

Анонимен

преди 8 години

Чакат да назначат американския президент, че той да назначи нашия.

44

?

преди 8 години

до 56Аналогично за какво ни е президент, премиер и пр., след като други вземат решения .

43

Анонимен

преди 8 години

Какво значение има кой е е президент. При настоящата корумпирана съдебна система и най праведния да стане президент, резултата ще е същия.

42

?

преди 8 години

Някой още ли вярва, че в България президенти и премиери се избират ?? Не, назначават се !!Ако искаме да знаем кой ще е на върха, да попитаме американското посолство .Те знаят.Жалка България, докъде стигнахме...продадохме си достойнството и самосъзнанието на българи.За какво ни е ЕС ? Повече внасяме в Брюксел , а трохи ни дават.Работим за корумпираната администрация там.Българино, осъзнай се !

41

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

ами хайде простият урко да се пробва, нали и едно магаре е избираемо. приятен ден.

40

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

До Ихотака ли, ибрик, викаш, комунягата бил плашел ***.

39

доц. д-р чоко боков

преди 8 години

До Професорвикаш, ореха лично изтеглил нещо, а тиквата проста и неграмотна лично ще плаща нещо, така ли, *** подлого

38

ББ

преди 8 години

Искам всичко!!!!

37

мнение

преди 8 години

Бойко ще се кандидатира за Президент и ще стане,понеже няма друг кой да го конкурира. А Цвъцко ще го замести на премиерския пост.

36

чуй

преди 8 години

усато искат война русия -нато!и те да се измъкнат от ракетите!!!

35

Анонимен

преди 8 години

Мажореткен вот - Да! На някои бюлетинки ще пише Жорж, Морж, Джордж и т.н. с имената на кандидатите. Само на бюлетината на Партията ще пише ,,Кандидат на Герб'' и това ще е достатъчно за опервазения български изберател.

34

ognyanz

преди 8 години

До "Един от Северозапада": Много ти е къса паметта. Орешарски изтегли един милиард за покриване на плащания по стари дългове, а на бат'ти Бойко Народното събрание му гласува правото да изхарчи 16 милиарда дълг. И именно по времето на бат'ти Бойко КТБ беше напомпана с държавни пари. Да, има хора за затвора, за тиквения рай. Надявам се все някога да му дойде времето.

33

Един от Северозапада

преди 8 години

До ПрофесорПрофесоре, припомни ни, колко милиарда изтегли Орешарски, и колко правителството на Борисомв, че нещо не си спомням? А ако можеш, обясни, и защо се бави истината за КТБ, и дали ще я узнаем някога? А ако се тръгне по веритагата-има достатъчно документи , за да са в затвора вече виновните. Но е страшно-политици и олигарси ще трябва да лежат, а са на власт...

32

Анонимен

преди 8 години

Под прикрите ,зад прикритие ,ще се уверим че щом падне чаршафа МАГАРЕТО КАНДИДАТ ЗА ПРЕЗИДЕНТ НА ГРОБ ,ЩЕ Е КАТО СЕГАШНОТО МАГАРЕ ,СЪЩОТО .ИЛИ КАКТО КАЗВА НАРОДА -ЕДНО И СЪЩО . НА ОТ ДВА РАЗЛИЧНИ ДИРНИКА . .

31

PD

преди 8 години

Пореден буламач от истини и неистини. Характерно бъркане на причина и следствие, така характерно за модерното западно масово образование. Брехсита не е причина, за разделението в Европа, а само начална точка, която някак си изненада "щраусите" чийто глави още са дълбоко заровени в нереални политически и социални мантри. Англичаните избягаха от ЕС, която обаче остава на САЩ, която през Германия и НАТО, си контролира Европа успешно.Канада сключи търговско споразумение с ЕС, въпреки. Следва ТТИП.

30

Анонимен

преди 8 години

Световното еврейско банкерство никога няма да напусне Лондон.

29

рънте

преди 8 години

Когато искат да гласувам "задължително"-Аз желая да знам 3 месеца преди това за кого. Или това няма значение-парадокс.

28

anatol

преди 8 години

...пиша просто, защото не ме вълнува....тоеа виждам.

27

anatol

преди 8 години

4) Като големи финансови и инвестиционни центрове, Лондон и Ню Йорк просто няма как да оставят пораженците от WW2 да управляват EU , след като прецакаха и WW1. Къде се е чуло и видяло изгубилият война да изгуби втора и след това да размахва пръст на победителите. 5) Кому е нужен EU? ...Проста геополитика в дългосрочен план.....