12

Анонимен

преди 7 години

Добре дошли в новия тоталитаризъм!!!

11

Шоп

преди 7 години

До zeus Във Фашиска *** гражданите какви права имат? Не бяхте ли вие, русофилите, които твърдяхте, че *** може да се управлява само със "здрава ръка", визирайки най-вече сталин и путин?

10

gost

преди 7 години

За кво да пият повече тия изтрещяха тотално земете резнете на бтв и на нова една глоба тия ептен се побъркаха

9

Хамелеонов

преди 7 години

До АнонименДано да не доведат до нов 9 Септември.Само да кажа! Аз като БАШ *** и ЕВРОГЕЙ, ставам БАШ ***.Парата бацеееее, парата....

8

zeus

преди 7 години

Тероризмът беше създаден от САЩ с две основ и цели: да се удрят които не слушат и като удобно извинение за ограничаване правата на гражданите. Първото отдавна е факт, сега сме на вторият етап по прежръщането ни в роби!

7

Дисциплинатор

преди 7 години

За какво ни е МВР? Или готвят аклиматизация на "бежанци" в България?

6

Анонимен

преди 7 години

Всички искаме да не ни стигат ***, опасани с бомби!Но когато натоварваш армията с полицейски функции, както е обявил земеделеца, си на крачка от извънредно положение, което пък е тотално суспендиране на демокрацията!Нищо радостно няма в тази новина!А ако искате визуализация на последствията, гледайте филма "Блокада" с Дензъл Уошингтън, Анет Бенинг и Брус Уилис!

5

f

преди 7 години

Да ни е честито, вече ще могат да ни репресират по "лична преценка" на милиционерите, забравете за съд и права:На заподозрените в тероризъм ще се забранява достъпът до интернет и притежанието на повече от един телефон, предвижда проектът. Службите ще могат да им отнемат личните документи и да откажат издаването на нов, както и да забранят на човек да сменя местожителството си, да контактува с определени хора. Това са част от т.нар. "превантивни мерки", които новите текстове предвиждат.

4

Един от село

преди 7 години

Чудят се какво да измислят,тъпите им глави.Важното е да се е-е майката на войника.

3

Анонимен

преди 7 години

Ама,те и това ли не знаят-обискиране и задържане,че трябва да се обучават!!Ех,ех мое близко минало,когато един селски пъдар беше в пъти по обучен/без обучение/от сегашният войник от модерна НАТО-вска армия!!И коя фирма подизпълнител ще опъне париците на отбраната за обучението??

2

скоро

преди 7 години

Дж.Оруел -1984,четете и се гответе.

1

Анонимен

преди 7 години

По принцип няма лошо, но има риск да се превърнат военните в едни съвсем обикновени бюрократи и партийни функционери. Те трябва да са нинджи.