16

Анонимен

преди 7 години

Гърци и илюзии - Ха Ха ХаНикога не са имали такива. Те са тези, които създават илюзии за себе си пред Европа :)Много добре си знаят ситуацията и по най-добрия начин успяват да си "издрънчат" по някой и друг 20 милиарден евро заем от време на време че да се издържат.

15

русофил

преди 7 години

До 32,Коя държава е нападнала Русия, че нещо не разбирам!? Разкажи повече Асене!

14

Анонимен

преди 7 години

До за 25Аз обичам Русия и в частност не харесвам Путин. Не харесвам милитаризма му, не харесвам това че си позволява да напада съседни държави, не харесвам и отношението му към България. Вие путинистите си присвоявате правото да определяте, кое е държава и кое не. Украйна е в пълното си право да бъде самостоятелна държава и нито вие, нито Путин имате правото да да я лишавате от това право!Вие защо го харесвате? Какво добро е направил за България?

13

сс

преди 7 години

Хубаво нещо са евро-лапаницата...ама ще намаляват паричките. мъка, мъка

12

Анонимен

преди 7 години

До 8 АнонименНеочаквано се оказа,че ЦЯЛ свят харчи повече от колкото изкарва!!!Да ама Тройката и Валутният брой са за малцина избрани,включвам и нас в това число!!Защо ли,след като не сме най-големите длъжници в цял свят??Защо мамулът го ядат САМО определени страни,а!!

11

До 6 и 7

преди 7 години

Сори, ама глобализЪМА и НеолиберализЪМА са полза само и единствено на ония дето дават парите. Останалите - духаме супата яко и толкоз. А лакърдии бол, както за Соц-а и лошата държава, така и за пазара, и най-вече за проявлението на псевдото му у нас и неговите безброй гурута.

10

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 21На вас путинопоклонниците само кланяне има в главиците ви! За вас са непонятни ситуации, като взаимно изгодно сътрудничество, партньорство, разбирателство.... Нормалните хора ги схващат тези неща и няма нищо неестествено това да става и с Русия, дори и докато Путин е на власт. На вас в главиците ви има само дрънкане на оръжия, и апокалиптични военни картини. И разбира се главното - абсолютна ненавист към България!

9

истината

преди 7 години

Илюзиите на Юнкер са към края си! Сега Англия скоро и останалите!

8

дебел депутат

преди 7 години

Кога ще им направят минималната заплата в Гърция 420 лв=110 евро,колкото е в икономическа стабилна България.

7

Анонимен

преди 7 години

И по темата за Гърция се изписаха куп глупости. Родните путинофили изпадаха в екстаз при победата на Ципрас-необяснимо защо. Имаше един водещ в тази насока-ДС служителат Енчев. Заговори се за българска Сириза, която обаче се превърна в НаСерисъ. А гуруто Ципрас подписа такива рестрикции, които друг не би посмял! Какво прецакване а?

6

хаха

преди 7 години

Да,го кажем така,аз имам един много голям остров с прекрасен хотел,изкарвам добри пари с които живея добреи,плащам на работниците които също са добре.Появява се един банкер,който ти предлага да ти модернизира хотела като ти отпусне пари за целта като после тези пари ще ги връщаш без проблем тъй като хотела ще е модерен и ще печелиш повече,като и ти напомня че ако не се модернизираш ще имаш проблеми в бъдеще.След време идва световната криза,бизнеса,замира,и ти взимат всичко,и работиш за стотинки.

5

антиЕС

преди 7 години

С тази и други подобни статии операция промиване на мозъци продължава! Докато всички не повярват, че без ЕС утре няма да има изгрев!

4

Анонимен

преди 7 години

Неочаквано се оказа, че трябва да харчиш, колкото изкарваш! Ако харчиш повече финансовите институции ще те работят както си искат. Странен извод нали!

3

Анонимен

преди 7 години

Кредитори и помощ - що за отявлен оксиморон.Тъпотия ,набивана в канчетата над раменете на плебса.Няма такова нещо!Ако "кредиторът" даде едно,взема десет!При това той "дава" някакви виртуални записи за "пари" в банката,но иска в замяна,съвсем реални неща,под фомата на "реформи",в чиято основа стои "приватизацията",т.е,преминаване на държавни активи в частни "ръце",на посочени от кредитора "приватизатори"Това е "спасителната помощ",която банките щедро отпущат на закъсалите,за да закъсат повече

2

Иван

преди 7 години

Меркел подари 200 милиарда евро пари на немските пенсионерите на Гърция, за да може да няма сътресения в брюкселската кочинка, а и германците да не се събудят от либералния сън, в който са вкарани. Туковиж обаче изведнъж да вземе, че да гръмне я Уникредит я Дойче, което не би било изненада, та да разберем какви са фундаментите на еврото и зоната му! За капак на всичко трябва да забраним на Гърция да си пази границите от нашественици, за да може падението да е бълно, а да извинявам се, ЦЕННОСТИТЕ

1

Анонимен

преди 7 години

М-даааааа!!!И затова Германия и германците им приватизираха всички летища като за начало,защото не могат да се оправят!!Е.......ти помощниците!!Като у нас същата-печалбата навън,външните заеми и протекцията с всички последствия за нас??Това е целта на занятието ЕС,нали??Максимум колонии,придобити на минимална цена и минимални средства!!!