16

Анонимен

преди 7 години

До експертЖалко, че именно лекари, като споменатия, с неадекватните си изказвания плашат хората.

15

експерт

преди 7 години

По-голяма простотия не съм срещала и чула, няма нито една вярна дума в цялата статия, която е адски неграмотна и написана за защитаване интересите на банда фармацефтични компании и всичко на гърба на нещастния народ и лекар в България

14

славянин

преди 7 години

След такава статия вече ми е напълно ясно защо някои хора и общности отказват да им се прелива кръв (отрова)!

13

до 13 от славянин

преди 7 години

АМИ ЧЕ КРЪВТА НА ВСЕКИ КОЙТО НЕ ЖИВЕЕ ЗДРАВОТВОРНО СИ Е НА ПРАКТИКА РАЗВАЛЕНА! Всичко което ядеш, пиеш, дишаш отива в кръвта ти и ако ядеш, пиеш и дишаш отрова каква според теб ще бъде кръвта ти,'' професоре''!? Отровена, ''професоре''!

12

Анонимен

преди 7 години

До ХематологТи си хематолог колкото аз съм космонавт. Стига сте писали глупости. Какво значи развалена кръв - това да не е наденица от супера?Тоя доктор явно не си е пил лекарствата. Жалко, че такива ги слагат на отговорни постове. Всеки тест ( и най- добрия) има прозоречен период. Това е периода в който заразения човек няма изработени антитела срещу заразата - теста няма какво да намери в кръвта му. Когато това е тест, който търси причинителя, то следите от него (антигена) са в малко.

11

Анонимен

преди 7 години

Ужас

10

Анонимен

преди 7 години

Магистралите са най-важни!

9

Дърт Крейзър

преди 7 години

доколкото разбирам ,цялата работа е на добра воля--- като отидеш да даряваш кръв , се разписваш ,че си наясно ,че с горепосочените болести е незаконно да кръводаряваш и готово ..и здравната система лежи на това че 130 000 хиляди са редовните дарители и ако им имаше нещо , досега щеше да се е обявила епидемията..

8

до 1

преди 7 години

Като за широка публика е написано доста добре и е вярно, в общи линии.Хайде коментирай,но по същество,без да вадиш от търсачките подробности,та да прочета с какво точно не си съгласен.Самозванец!

7

Анонимен

преди 7 години

Да не ти се налага да ти преливат ктъв в БГ ! Друг голям проблем са Упойките в държавните болници.В хосписите казват,че след операций в държавни болници част от пациентите им идват полудели.

6

***

преди 7 години

това значи че при кръвопреливане спокойно могат да ти натресат спин или хепатит в болницата.

5

Цена

преди 7 години

Вие наясно ли сте колко струва едно изследване? Скъпо е,много скъпо.

4

no name

преди 7 години

Е чудесно, няма що. Да не дава Господ да се наложи да ти преливат кръв. Не е ясно с какъв коктейл от болести ще те заразят. Егати държавата изгнила...........

3

Анонимен

преди 7 години

До Анонименлекар съм

2

Анонимен

преди 7 години

До чичо доктор И какво ни казваш-че си много умен ли?

1

чичо доктор

преди 7 години

имам желание, но няма да коментирам такова неграмотно писане. а повярвайте, знам доста по темата.