125

Анонимен

преди 7 години

Това противопоставяне засега остава в историята. В момента, точно сега Путин и цялата КГБ милиционерщина отново сменя политиката. Следващият голям враг е Китай, а братушките стават турците. Хибридна му работа. Ще гледаме гора клипове, публикации и филми за китайската опасност. Михалков винаги работи само по поръчки свише.

124

Анонимен

преди 7 години

Рашънските мотивирани храбри войни, това са бързо ислямизиращите се буряти. Те са единствините, които още могат да влезнат в руските танкове. Даже Михалков в интродукцията си към филма за китайската инвазия, определя бурятите, като единствените които ще окажат някаква реална съпротива.

123

Боби

преди 7 години

До Анонимен 165над 2000 Т-90 оперативнинад 4000 Т-80над 8000 Т-72Б3(модернизирани)има поне 4000 Т-64 които се рециклират - разбирай стягат и пращат в ДонбасОстаналите са Т-72 в различни модификации които се съхраняват къде по-добре къде ръждясват на полето но са ужасно много към 16000 броя.Шаситата са дори повече защото Т-72/Т-80/Т-90 е в основат на Самоходките МСТА-С и всевъзможните инженерни и тям подобни машини.

122

цирк

преди 7 години

Защо са пропуснали че Русия разполага с 23000 танка и 15000 БМП-та 13400 артилерийски установки без ракетните.

121

Боби

преди 7 години

До Анонимен 158Я вземи попрочети преди да казваш грабене на армията от олигарси ...Всичко в РФ Армия/Флот/ВКС и ВПК е поставена на СССР образецПравителството поръчва разработката на Т-50 примерно и плаща. В резултат имат самолет с характеристики такива и такива. Или се доработва или се пуска в производствоПри производство Завода производител печели 5% над производствената ценаТочно - реално няма надценка за РФ Армия - Разработката е собственост на правителството.За експорт обаче е Завода

120

Боби

преди 7 години

До Анонимен 158Именно прав си но Путин достатъчно корумпирани (Вярно са много много) личности вкарва в затвора. Ето след последните проверки в Балтийския флот практически цялото тилово ръководство и половината от командващите са в затвора. И то за неправилно водене на бойна подготовка и от там разхищения - тоест дори не са успели да се облажат. Изгорили горивото и изстреляли боеприпасите и тамън "нашите" хора да лапнат доставките ... и в затвора

119

Боби

преди 7 години

До ШопПоследните големи НАТО учения в Полша бяха от 25 държави и с общо 30 000 персонал и 100 самолета основната част Полски. Последното вдигане по тревога на войските на западния окръг раздвижи 100 000 човека и даже си направиха кефа да направят десант на леда в Арктика и след това да върнат всички дето са ги закарали там.Това означава Концентрация на сили в едно направление.Ако са мотивирани в Турция до сега да няма Кюрдски проблемАко са Мотивирани в Украйна до сега да няма ЛНР и ДНР

118

Просто и ясно

преди 7 години

Има НАТО, има проблем. Няма НАТО, няма проблем.Йосиф Висарионович Сталин.

117

Анонимен

преди 7 години

Единственият аргумент на руската армия е ядреното оръжие.Историята познава много случаи, когато привидно сплотен народ за един ден се обръща срещу статуквото и е готов да стъпче диктатора си.Същото е с руснаците.Завист и ниско самочувствие.Няма нормален руснак ,който да не иска промяна.И понеже няма самочувствие се бие в гърдите колко е велик.Елементарно избиване на комплекси. Армията на Русия няма мотивация.Руските войници не са слепи,виждат как ги грабят Путин и олигарсите му.А те не са Русия.

116

Шоп

преди 7 години

Концентрацията на *** е като концентрацията на лисицата, която се е завряла в дупката си, а отвънка я чакат 4-5 кучета "разконцентрирани.

115

Шоп

преди 7 години

До БобиУкрайна ли нямат мотивация? Ти си спал на течение. Турската армия ли няма мотивация? Ти си болен. Всяка професионална армия е от хора с мотивация. Само ти си мислиш, че в армията се ходи за пари.

114

Анонимен

преди 7 години

рускините ще бъдат пуснати като бактериологическо оръжие.първите заразени ще бъдат турските краставици

113

кирил

преди 7 години

реджеб и вова пак се залюбиха.бг русофилите изоставени като мръсни котете,мога само да им се смея

112

Боби

преди 7 години

До Знаещ 153Знаещи Между Япония и Континентална Русия има Архипелаг от острови. Японския Военноморски флот има множество десантни въртолетоносци - именно за да може да атакува тези острови. Обаче архипелага е идеално място за разполагане на Малки ракетни кораби, Противокорабни наземни комплекси и дизелови подводници.Освен това ЯЙЦАТА на ЯПОНИЯ са в ЕДНА МАЛКА КОШНИЦА - Руските стратегически ракети от централна Русия до Япония на около 5000км долитат за около 15 мин и край с Кошницата

111

Боби

преди 7 години

Също така трябва да погледнем мотивацията в армиите по света. Китай, Кореа, Индия, Пакистан там са дори може да се каже военни КАСТИ - ненормални по нашите разбирания но с мотивация която дори сегашната Руска армия няма.Мотивацията в Европейската част на НАТО е най-висока във Франция следва флота на ВБ и свършихме. Дори Полша и Прибалтика където се вихри невиждана вътрешна пропаганда нямат реално мотивация за Война- Тях направо ги е страх и с право от рашкитеДа не говорим за Украйна ... клоуни

110

Знаещ

преди 7 години

До cvРуската армия може да сравните с Иранската, Турската, Австралийската или Японската-ама да сравнявате с НАТО ......?!?!Японците още пазят духа на императорската армия от ВСВ и ако стане конфликт воден само с конвенционални средства ще разкажат играта на ушанките.

109

Боби

преди 7 години

Значи има термин наречен концентрация на силите. НАТО/САЩ което практически е едно и също се е разляло по целия свят в повече от 800 бази. САЩ не могат нито срещу Китай, нито срещу РФ нито срещу малко по-големи и добре въоръжени страни като Иран да съсредоточат достатъчно сили и средства без да оголят базите си на други направления. На всичкото отгоре Армията на САЩ е 70% и пада като персонал, Маринките са 80% и падат. Добре че има запасняци от Националната гвардия че иначе просто нямат хора.

108

Мишо

преди 7 години

До koroinДа можеш и така да представиш всичко. Пропускаш само размера на военнато мощ и оборудване спряма същи в други държави. Има ли нужда САЩ от толкова много оръжия.Ако отговора е да, то защо ако не за настъпателна и бърза война, също за оказване на военен и икономически натиск на трети държави и т.н. За какакъв мир говорим когато един в света разполага с моща да убие всички. Отговори си сам на този въпро и се забавлявай.

107

Странно

преди 7 години

БВП на Южна Корея е 1 265 млрд.долара, на КНДР е 40 млрд. долара. Е, защо трябва 40 000 военни от САЩ със над 1000 ядрени заряда да пазят Сеул?

106

анонимен

преди 7 години

ДО 165 АМИ РУСНАЦИТЕ СА УМНИ. ТЕ НЕ ПЛАКАХА. ТЕ ПО ИНТЕЛИГЕНТНИЯ НАЧИН ЗАБИХА НОЖА В ГЪРБА НА ТУРЦИЯ. ФАКТ. СЪБИТИЯТА КОИТО ВСЯКА СЕДМИЦА СЕ СЛУЧВАТ В ТУРЦИЯ НЕ ТИ ЛИ ГОВОРИ ЗА НЕЩО. КАКВОТО ПОВИКАЛО ТОВА СЕ ОБАДИЛО. С ТЯХНИТЕ КАМЪНИ ПО ТЯХНАТА ГЛАВА. И ОЩЕ ПО СТРАШНИ НЕЩА ЩЕ СТАВАТ В ТУРЦИЯ ДОКАТО НЕ Я РАЗПАРЧАТ. ЕРДОГАН ДА КАЖЕ СБОГОМ НА ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ.