8

до 9 от славянин

преди 7 години

Като се има предвид какъв ''мир и хармония'' съществуват в ислямския свят си представям как ще изглежда един евентуален глобален ислямски свят! За щастие Небето си знае работата - допуска исляма да се развихри по цял свят, за да се види какво носи той и да бъде отхвърлен от цялото човечество!

7

гост

преди 7 години

пример за мултикулти

6

Анонимен

преди 7 години

Нормално, исляма е бъдещата световна религия. Християнството изигра ролята си за човечеството през изминалите 1500 -2000 години. Няма нищо вечно. Социумът просто се развива.

5

до 1 2 4 5 6 от слав

преди 7 години

Само че докато в Русия тези имена съществуват от столетия и даже повече от хилядолетие в инигилистан са нароиха в изминалите няколко десетилетия! Така става когато те мързи да работиш ''непрестижна'' работа и си внасяш ''екзотика'', която да я работи!

4

Анонимен

преди 7 години

В Москва е много популярно Магомед.

3

Анонимен

преди 7 години

До До 2 в москва не е мохамет ТИМУР ИЗМАИЙЛ о каква разлика

2

До 1

преди 7 години

Има голяма разлика между Лондон и Москва. В Москва най-често срещаното име не е Мохамед. Руснаците просто няма да го допуснат.Тук се майтапим с Путин, но той имаше доблестта да каже официално: Русия може без малцинствата, но малцинствата не могат без Русия!А у нас? Един куп днешни наши управници се правят на големи мъжкари, но траят като баби, когато протестираме заради това, че са качили на гърба ни едно малцинство - на млади, здрави хора дават помощи, по-големи от минималната заплата!

1

Анонимен

преди 7 години

то и в москва е така