11

Чочо

преди 7 години

На т'слата дръжката, дръжката, как влезе мъжката на т'слата дръжката.

10

Наблюдател

преди 7 години

Новото винаги е свързано с предизвикателства и неизвестности!

9

Со

преди 7 години

Зад една добра идея винаги застават умни хора и много пари. Риск няма.

8

Анонимен

преди 7 години

До АнонименДруже, гаранцията на батерията е 8 години, като може и да нарастне. Ако ти падне под няколко процента капацитета за 8 години ти я сменят. Има вече Тесли на над 100 000км, на които батериите са паднали м/у 5 и 10 процента :) Това не ти е батерията на лаптопа и телефона, макар да съдържа същите форм фактор батерии 18650...

7

Анонимен

преди 7 години

скоро четох,че в някакъв институт в америка създадоха литиева батерия с нанонишки от нещо си,която при 200 000 презареждания капацитета и пада с 1%,т.е. това си е доживотна батерия ,даже две три поколения могат да я ползват.Друг е въпроса,че при действаща пазарна икономика никой производител няма интерес да я създава,тъй като пазара ще се изчерпи след създаването на необходимите бройки

6

Анонимен

преди 7 години

6-ти, ти към кои се броиш?

5

Добричлия

преди 7 години

В Добрич си имаме две тесли. На зърнени босове са. Едната е модел Х и струва към 250000?

4

YOZ

преди 7 години

абе всички коментиращи в тоя сайт сте крайно зле бе хахаха черни душици

3

до 2

преди 7 години

Така е ако бяхме продължали традициите на производството ,сега в България щеше да се произвежда конкуренцията на тесла и нямаше да им се вижда толкова розово.Но пък нямаше да имат проблем с доставките.Но сме извън играта по наше народно желание , и сега те си имат проблеми с доставките.

2

Анонимен

преди 7 години

Раздразнени или не американците трябва да свикват. Изчерпването на изкопаемите въглеродни горива не е фантастика, а реалност, която ще настъпи скоро и нищо не може да в спре. Нито да обърне хода й наобратно.Бих се радвал ако Тесла Моторс и въобще електромобилите успеят да изместят ДВГ. Това би било прогрес за всички, защото това ни чака всички в световен мащаб.

1

Анонимен

преди 7 години

На тези ел. автомобили ако батериите са като на айфоните д ги зареждаш през няколко часа да си ги качат на дедовият да не одат пеши!