12

Анонимен

преди 7 години

Само не мога да разбера,защо ЦРУ спря атентатите в Европа и ги насочи към Ирак,Бангладеш и Турция.Всички очаквахме организират нещо по време на европейското,но още не е минал финалът.Дали не са оставили най-интересното за накрая.Потокът от пришълци рязко намаля,скоро не е имало атентати или масови изнасилвания.Какво мътят?

11

Анонимен

преди 7 години

Сталин унищожи милиони руснаци и украинци...Много повече от всички убити араби взети заедно!

10

Анонимен

преди 7 години

Малко са! Нали свалихме гадняра Садам, какво са 200 на фона общата благодат. Дано скоро да им доставят ботуши с големи грайфери, че "мед и масло" взеха да текат по техните улици. Не за друго, ами от толкова щастие да не вземат да падат по улиците, заради хлъзгавия момент.

9

Анонимен

преди 7 години

Нали исляма е миролюбива религия...

8

Анонимен

преди 7 години

Какво ни занимават с арабелите, арабелите си воюват едни с други от 2000 хил години. Все едно че преди 20 г са били в хармония. Единственият обединител на арабските племена някога и то срещу общ враг (Турция) е бил бял мъж, и се казва Томас Едуард Лорънс (Лорънс арабски) и без Американци , Руснаци ,Англичани и Турци, арабите ще продължат да се колят през идните столетия

7

Анонимен

преди 7 години

Бледнеят пред комунистическия терор и атентатът в Света Неделя, а колективизацията и лагерите след това?

6

Анонимен

преди 7 години

Потресаващо!!!! Като гледам какво стана след като щатите "демократизираха" Ирак, ми настръхва косата! И не само Ирак! А явно са се наточили да демократизират цялата планета! Бог да ни пази.

5

НАТО

преди 7 години

е велико, НАТО ще ни пази ! Беееее

4

Анонимен

преди 7 години

ТОВА Е НАЙ-ЯРКИЯТ ПРИМЕР ЗА АМЕРИКАНСКАТА ДЕМОКРАЦИЯ В ДЕЙСТВИЕ.

3

We

преди 7 години

are all living in America - Coca-Cola, sometimes war

2

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Ей! Голяма благодат била хамериканската демокрация. :)))Пу пу да не й е уроки.

1

Анонимен

преди 7 години

Но са демократизирани, което е голям дар от братското американско правителство. Иначе при Саддам тия муджехидини гниеха в пандиза, а населението беше 95 % грамотно, със светско образование, жените не ходеха като пингвини и имаха държава. Сега Ирак прилича на скотобойна. Благодарим ти, САЩ. Дано гниете в пъкъла, кравари!