71

Анонимен

преди 7 години

Да убедиш кучето да пусне кокала, трудна работа.

70

Анонимен

преди 7 години

Найджел се махна защото разбра че така наречената победа не е толкова едностранчива и лесно постигаема. Беше прав за доста неща отностно дисфункционалността на Евро-съюза но да обявиш пред пресата че азиатскити мигранти са по за предпочитане пред европеиците беше не добре прието от традиционно дясните англичани. Не за друго неговите доводи бяха рязко критикувани от членовете на Британската Национална Партия, които многократно са заявява че всичките европейци сме братовчеди.

69

Анонимен

преди 7 години

Нагъл тип като Сидеров и Marine Le Pen. Питам се защо толкова си приличат и кой ги финансира?

68

Анонимен

преди 7 години

Чета и се чудя къде се извъдиха толкова разбирачи и специалисти.Някой обърна ли внимание на думите"имигрантите ни взимат работата,живеят на помощи и източват хазната"-а повечето от гласувалите за brexit не знаят какво е да се наведеш и да бъхтиш на полето.Така че айде стига сме се навеждали на тоя и ония.Ако искат да излизат,ако не да си траят,а и само се чудя къде видяхте Русия в цялата работа??!!

67

Анонимен

преди 7 години

Фараж го изгониха като псе от шотландия, а брититата го прегрьщаха по улиците като ангел хранител! Глупа..

66

Анонимен

преди 7 години

Типично по ушанкаджийски - орева орталъка, изтропа се на метеното, прибра кинтите и офейка.Нашите камунета колко пъти го правят тоя номер и пак се намират нискочели да гласуват за тях.

65

Ss waffen

преди 7 години

Този Алжирец Фараж и оня турчин Борис Джонсън такива *** израха че има да мирише с години.

64

Анонимен

преди 7 години

С една дума, снесах си кафявото, сега вие го ринете! И тоя, и изрусената перука Джонсън големи дюмбели излязоха!

63

Анонимен

преди 7 години

Най-големия медиен босс на Британия Рупърт Мърдок на 80 и кусур години, се ожени за Джери Хол - една от бившите жени на Мик Джагър по-рано тази година, като на сватбата им бяха поканени всички предишни жени и метреси на Джагър, но самия Джагър не беше поканен.---Дали пък медийното пространство на Британия, ще пусне кепенци за останалата Европа, дето само й гледа в чинията.--Тая чиния(летяща) е вече празна - за оверсийз.--Питайте фарадж и който друг си искате.

62

Анонимен

преди 7 години

До GAko deportirat emigrantite togava koy shte raboti po oranjeriite,zavodite ,nemeca ili anglichanina ili puk ti ,horata znayat predvaritelno che sled nqkolko godini nqma da ima koy da raboti evropeycite ne rajdat deca i sa stari

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 77Като говориш за свобода и независимост и в същото време за вътрешен контрол и тирания, даваш ли си сметка , че говориш за Англия, може би държавата с най-много колонии по всички континенти. Или поданиците на кралицата трябва по подразбиране да са свободни и богати, защото са източвали богатствата на многобройните си колонии? Но населението на източваните държави не трябва да отнема работните места на работливите, умни и трезви англичани, нали?

60

Анонимен

преди 7 години

Дет се вика - оака пейзажа, взе купчина пари за това и сега отговорноста друг да я носи. Голяма цел на живота, голямо постижение. В средновековна Аглия щеше да говри на клада за предателство към народа си.

59

Анонимен

преди 7 години

Колко е смешно и нелепо разни български мишки да се упражняват на тема Великобритания и Брексит! Скъпи марксистки другари поддръжници на ЕС, човека си е подал оставката, защото проекта за излизане на страната от ЕС е доведен до успек и до край! За разлика от българските политици, които нямат никаква кауза и напускат постове само ако ги уволнят или изнесат на тезгере, има и друг бичим хора, като този Фараж. Тия дето се тюхкаха за соца, сега се тресат за марксистката империя ЕС. Жалки сте!

58

Observer

преди 7 години

Европа и европейската цивилизация нямат алтернатива на ЕС. Никой не казва, че това е съвършения модел, но и никой преди това не го е ползвал за да знае предварително всичко. Може да се поизмени малко, но ще си остане. А Великобритания винаги ще си остане в Европа.... с единия крак.

57

G

преди 7 години

Ислямът разрушиха Европа. Или по-точно продажните европейски лидери и неспособността им да ограничат миграцията на хора от страни извън Европа. Няма какво да анализираме, цялата анти ЕС реторика се базира на имиграцията. А какъв бе отговорът на Брюксел след Brexit? Някой да чу нещо за масова депортация на икономическите мигранти, за ограничаване правото на гражданство и семейно събиране? Харчат се милиарди за хранене на деструктивни хора, а малко се дава за развитие.

56

Слушам...

преди 7 години

На всички които искат да напуснем ЕС и имат някакъв смислен отговор, не само лакърдии задавам въпроса какво ще правят после.Макар отговорът да ми е ясен отсега.

55

boby

преди 7 години

Хахахахаха, тея двамата с Борисчо натресоха целата Велика Британия на пачи яйца с популистките си изяви и сега като става време да сърба попарата естествено си бият шута. Нека им е на тъпите британци, това заслужава всеки народ, който се увлича по популистки обещания, справка - гърците например. Ай наздраве!

54

Възмутен

преди 7 години

Щом тоз мерзавец и другия *** Борис напускат толкова бързо показва , че има нещо много гнило в цялата им кампания. Те лъгаха и заплашваха безскрупулно и в резултат, голяма част от обикновените хора им се вързаха. Не пропускайте факта, че разликата е само няколко процента. Грешката беше, че за гласуване по такъв изключително важен въпрос трябваше да се изисква квалифицираното мнозинство.

53

Анонимен

преди 7 години

Sega ,Severna Irlandiya i Shotlandiya da se otdelq i anglichanite kato ostanat kolkoto surbite i shte razberat kakva divotiya sa izvurshili

52

Възмутен

преди 7 години

Щом тоз *** и другия *** Борис напускат толкова бързо показва , че има нещо много гнило в цялата им кампания. Те лъгаха и заплашваха безскрупулно и в резултат, голяма част от обикновените хора им се вързаха. Не пропускайте факта, че разликата е само няколко процента. Грешката беше, че за гласуване по такъв изключително важен въпрос трябваше да се изисква квалифицираното мнозинство.