37

Десислава

преди 7 години

Много ми е интересно,обаче, защо след като е в Портсмут са ни предоставили такава обширна информация със снимков материал,а като е у нашенско - нищо - пълно информационно затъмнение!

36

до 38

преди 7 години

Аз пък никога не съм имал проблеми след китайските във Варна, а ям в тях или поръчвам за вкъщи от години. Не мисля, че тука са най-добрите китайски ресторанти, далеч съм от мисълта, че имам корем от стомана, просто не вярвам, че във всичките цари нулева хигиена.

35

канибал

преди 7 години

ДА ЗНАЕ НЯКОЙ КЪДЕ СЕ ПОГРЕБВАТ КИТАЙЦИТЕ ПО СВЕТА ИЛИ ТУК............

34

Анонимен

преди 7 години

Винаги след посещение на китайски ресторант в София после имам стомашно разстройство ... винаги без изключение.

33

имаанага цоуби

преди 7 години

Освен това китайците слагат във почти всички манджи(без панираните)НАТРИЕВ ГЛУТАМАТ.На техен език му казват цунгуа йан.

32

имаанага цоуби

преди 7 години

Работил съм в кит. р-т и от опит знам че хигиената там не е на почит.Не се подлъгвайте да посещавате р-та в София зад съдебна палата,рискувате да си навлечете някоя болест.Мие се със сода каустик след което се е случвало да месят хлебчета върху тези маси върху които се е мило преди това.В склада в който съхраняват продуктите е гъмжило от *** и плъхове,при посещение от здравен инспектор се дава рушвет.

31

Анонимен

преди 7 години

Преди десетина годи заедно с мой познат-японец,работещ в България посетихме препэръчан ни от наши приятели китайски ресторант.Хапване,пийване,китайски манджи и тн.След си тръгнахме японецът ми сподели,че освен препечените филийки,нищо друго в менюто не е било от китайската кухня.Според други,пребивавали в китай,традиционната им кухня поне на първо време не е толкова вкусна и трудно се свиква с нея.

30

Берлин

преди 7 години

Не виждам никакъв проблем. В Индия съм ял по селските гостилници, където е наистина зловещо, но не ми стана нищо.

29

анти

преди 7 години

А дали само в китайските е така,ще престана да се храня където и да е навън- само в къщи от ръцете ми

28

айрян без мляко

преди 7 години

На един познат много обичаш да хапва китайско му казах вземи си китайка да ти готви екзотични ястия , щото те готвят ориза не като мама , а марийка журналиската да я взема някой расов богат красив арабин дюнерджия да и върти кифли-.

27

Минко 47г бастун

преди 7 години

Аз най - лапам на дюнерити или на китайски мизерии .Беден съм и никоя неще да ми върже и по цяла вечер лъскам ли лъскам....в банята!

26

Хах

преди 7 години

Почти навсякъде е така , просто трябва да се абстрахираш и да си ядеш , иначе най-много да се издрайфаш :))

25

Анонимен

преди 7 години

младо яре на 7-8 месеца 25 кила в пещ за 2 часа. Иначе си яжте бо.клуците

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 23Ми как да те разбират хората, бе човек, като се напиняш да кажеш нещо, пък то излиза нищо. Като оня за санепидстанцията, че вече нямало санепидстанция, сигурно е някой наказан за вземане на рушвет инспектор от ХЕИ, станало РИОКОЗ или нещо друго при нашата "динамика". А притчата за шкембечорбата е за оня дето не бил ял по-голяма "вкуснотия" от китайската супа. Той си го е писал човекът. Е хайде, приятна вечеря след глупостите.

23

Анонимен

преди 7 години

до 20 Нищо не ти разбрах, ама халал да ти е историята. Нека хваща дикиш.

22

Анонимен

преди 7 години

То освен в индия и вие в турция плюcкaтe с ръце.

21

Анонимен

преди 7 години

до 14Пак не ме разбра, бе смехуран...от лай.ното не можеш да направиш вкусотия каквото и да му слагаш като подправки- то е фалшиво- тоест не е храна, за разлика от храната в естественият си вариант, която не може да се яде ,но която може да се обработи за да стане вкусотия.

20

Анонимен

преди 7 години

ла*номорие не морие, и ти ходиш по него. Затова не плюй там където после ще облизваш.

19

Анонимен

преди 7 години

Ami kvo li e v Indiya deto yadat s prusti

18

Анонимен

преди 7 години

до 9, той и 10Кич,Млада булка се скъсвала от старание да прави шкембе-чорба на мъжа си. Мие шкембето, стърже го, пари го, обаче мъжът и все казва "Абе, хубаво е, булка, но не е като в шкембеджийницата".И решила булката да пита бай Пешо шкембеджията. Той я разпитал, как готви шкембето. А тя - "мия го, чистя го, паря го, стържа го, ама не го харесва мъж ми". "Е, булка, това ти е грешката, аз го варя, както дойде от кланицата - с ... та" рекъл бай Пешо... Та и ти за "супата"...е, не повръщай..