13

_

преди 7 години

"Там мога да твърдя, че 90 на сто продуктите са със съмнителен произход, да не кажа 10% са аналог".Математиката, математиката...

12

Анонимен

преди 7 години

Менте е, защото измре народа дето водеше стадата на паша.Сега в затворени помещения само доят нещастните животни(и хора), няма паша.

11

Анонимен

преди 7 години

в държава менте естествено и сиренето е менте.

10

Анонимен

преди 7 години

Какво сирене, когато БДС за млечни продукти първо работи с щам на Стрептококус термофилус!?! И второ къде са хилядите крави, овце и кози от които да дойде млякото? А добавките към малкото мляко за да стане я сирене, я кисело мляко са невероятни. На тяхното съчетание би завидял и Айнщайн. А колко много фирми има в сектора за производство на млечни продукти - те са повече от кравите вероятно.

9

Анонимен

преди 7 години

Целия ни народ иска да краде и лъже, затова е такова положението.Нищо не става от нас, не са виновни само политиците, а всички в държавата.

8

Веско

преди 7 години

Грубо е да се каже, че е нормално, ама като има евтин продукт, за къв му е да слага скъп? Въпроса е какво означава "аналогови продукти"? Когато имат подобен външен вид и цвят, а друго съдържание, те не са аналогови. И ако има търсене на такива продукти, трябва производителите да му придават вид с който да е изключена заблуда. Примерно оцветяване в приятни плодови цветове, но да е ясно, че това НЕ Е сирене.

7

Анонимен

преди 7 години

В Турция в 5 звезден хотел сутрин се сервира пушена сьомга, да не говорим за другите деликатеси и напитки, а в България в петзвезден хотел бирата разредена 50:50, алкохола спирт, виното- оцет и спирт,а от закуската стават за ядене единствено яйцата това сирена, кашкавали, салами дори куче ни би ги яло, толкова са гадни.Всичко има вкус на пластмаса и ***.З другата храна да не говорим.Ами като има кой да им ходи и си му харесва така е.

6

Анонимен

преди 7 години

като не ви харесва родния ол-инклузив , ходете в Гърция бе, ама то не може хем да плюскате на корем, хем да плащате жълти стотинки.

5

Анонимен

преди 7 години

Ми праскайте минуси, ама това е положението, такива са стандартите.Вие си мислите, че минавате тънко със 100 лева на ден ядене и пиене на корем, ама за да ми излезе на мен сметката, като сложа и чужденците с пакети, които плащат още по-малко, си имам лимит - макс. 5 лева на човек средно храна на ден, алкохола не казвам от къде го купувам, но за кафе, сокове и алкохол на човек не се връзват повече от 50 ст. на ден.Имаме разходи за персонал, за ток, данъци, вода, чистене, пране, кредити, рушвети

4

Анонимен

преди 7 години

Даже богатите и мутрите ядат бохлуци! Няма такава държава!

3

Анонимен

преди 7 години

Ей, ама сте симпли хора туй, българите!Вие какво искате в ол-инклузива истинско сирене ли, бе, серсеми?Ми ако вие плащате средно 100лв. на калпак на ден, каква печалба ще имам аз, за 2 месеца сезон, с кредити, ако ви храня с истинско сирене?Стандарта в Българи за ол-иклузив е 4 лв.за хотел 4* и 5 лв. за хотел 5* за храна макс. На ден, напитките отделно, ама от 0.10 до 1 лв., независимо колко се наливате.Вие за толкова пари какво искате черен хайвер, сьомга и френско шампанско ли?

2

Лошо

преди 7 години

"Сиренето в кръчмата, млякото в хотела: 90% менте!" ... а държавата ни е 100% менте! гаранция!

1

Анонимен

преди 7 години

Стандартите се променяли.... А защо тия стандарти се променят от лошо към по-лошо?