34

Анонимен

преди 7 години

е, то не може и това до края, и душата в рая !

33

Анонимен

преди 7 години

Най-готиното е че всички (вкл. оня мишок Борис Джонсън) които реализираха референдума ипрокараха Brexit-a сега се разбягаха като мишки а редовият англичанин остана като измамен провинциалист пред кооперация с два входа да гледа втрещено.Просто не е истина какви лапнишарани има по тази земя.Анлетата ми приличат на дедо бълг*арак който токущо е метнал едни 100 бона на антарцитен римлянин през балкона и говори по телефона с "тежко катастрофиралият" си син.

32

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40Всички мухльовци които плюят срещу ЕС мислено да се върнат във времето когато когато бяха ви заградили (вкл. унгарците) като в КОНЦЛАГЕР и живеехте за едни дънки и една Лада.Бананите и портокалите бяха за Коледа а за да отидете НА ЕКСКУРЗИЯ в "Западна Европа" ви разкатаваха фамилията. Получавахте по 100$ на месец а жените ви се джасаха за една водкав ресторанта.Хайде сега пак плюйте........главанаци!

31

Alzheimer

преди 7 години

Нека ви припомня-никой не е гласувал да ви изключат.Референдумът беше проведен в UK,а не в ЕС.Вратата я затворихте вие самите.

30

Анонимен

преди 7 години

Наред да излязат от ес са Унгария след тях са всички останали!

29

Анонимен

преди 7 години

до 36Да не си решил да се прекръстиш на Ханс.

28

сс

преди 7 години

Лаиците да знаят че ЕС такъв какъвто беше до преди 10-15 години го създадоха британците. После вече тия в Брюксел се уляха в крадене на пари. И още нещо обединението на България е подпомогнато точно от Англия в отговор на Русия да поеме контрол върху България. Факт.

27

българин

преди 7 години

Истината е в Германия.Немците са инженерите на Европа,а не англичаните.Днес гледах в YOUTUBE видеото https://youtu.be/fvldkFaIXNc .Оказа се ,че машината е на немска фирма- "Clean LASER".Шапка свалям на немските инженери за това което са създали.Ако не беше Хитлер и втората световна война те щяха да са първи на Луната,а не САЩ.

26

Анонимен

преди 7 години

Великобритания винаги е действала за отслабването на ес още при създаването му учредява алтернативен такъв вижте историята едва след няколко години се присъидинява

25

Анонимен

преди 7 години

БРИТАНИЯ ВЪН. ЛЪЖЦИ В ЕВРОПА НЕ САНУЖНИ. /18/-----------------------------------------------------Ами че той Европейският съюз си е съставен от отявлени лъжци! Ахахаха И самият съюз е основан на една лъжа! (по-скоро разширяването му на Изток, щото Де Гол е имал по-възвишени идеи! )

24

е аз ако съм

преди 7 години

До Анонимен 25работодател и англия не е в ес и няма да мога лесно да продавам в ес...или износа ще ми се усложни и оскъпи ще изнеса ЦЯЛОТО си производство в ес . от гледна точка на английският работник или избира да има няколко колеги от източна европа или избира да е безработен

23

Българина

преди 7 години

Заблудени магарета са тези, бъдещето е извън ес, не извън европа, икономически съюз без политически, 28 суверенни държави обединени около взаимни интереси а не в интерес на 5 от 25! Ес у киреча стига лицемерие и безхаберие, севрен поток може южен не може, що така бе, закрихме два реактора без решение от никого зажтова, тотални измамници, децата им у хумуса в орландовци

22

факти

преди 7 години

Англичаните винаги са ни мразели.Дори по време на априлското въстание и след това когато Мак Гахан е описал потресаващата картина на клането в Батак в знак на привързаност към турският султан кралицата на Англия му е изпратила като подарък картина.Въпреки протестите на интелектуалци в цяла Европа британският министър председател Дизраели опровергава написаното от Мак Гахан.Англичаните никога не са ни били приятели и с никоя европейска страна не са имали приятелски отношения!И сега са така.

21

нищо не

преди 7 години

отвращава толкова много както егоизма съчетан с надменност . при англетата тази комбинация се допълва и със саботиране в интерес на щатите . спор няма , че някои от младите са проевропейски настроено но стадото като цяло тръгва на където го подкарат....както е и в България

20

Не само ...

преди 7 години

"Писмо до Европа: Моля, не залоствайте вратата!" Не само, че ще залостим вратата, но и ЩЕ Я ЗАКЛЮЧИМ И ЩЕ ИЗХВЪРЛИМ КЛЮЧА! Тия англичани за пореден път доказаха КОЛКО СА НАГЛИ, като гърците и нашите ман...ли! Искаха да са в ЕС, ама ДА ИМАТ САМО ПРИВИЛЕГИИ И НИКАКВИ ЗАДЪЛЖЕНИЯ, сега пък искат да са извън ЕС, ама ДА СИ ЗАПАЗЯТ ПРИВИЛЕГИИТЕ! ДА АМА ТАКА НЕ МОЖЕ! Ако искаш да получиш, ТРЯБВА И ДА ДАДЕШ! Крайно време е да осъзнаят, че ВЕЧЕ НЕ СА ИМПЕРИЯ, НА КОЯТО РОБУВА ПОЧТИ ЦЕЛИЯТ СВЯТ!

19

Анонимен

преди 7 години

Англофобите се активизираха...давайте още. Сега издигнете и вие лозунг в подкрепа на Юнкер...

18

Анонимен

преди 7 години

Я да видим какво печели обикновения англичанин /работник/ от ЕС :- голяма конкуренция на пазара на труда- намаляване на равнището на заплащане- намаляване на размера на помощите В тази връзка кой реве да остане в ЕС ?

17

Анонимен

преди 7 години

По този повод, една хубава стара поговорка Който бяга негонен се връща неканен

16

Last news

преди 7 години

Drugarq Farage, otstypi predsedatelskoto / liderskoto mqston na partiq UKIP. Smqtal che ne mojel da q dovede do kraq - izborna pobeda nqkoga. Taka i vtoroto kuche deto laq napusna koraba. Otiva da si harchi milionite ot podkupite nqkade drugade. Interesno nali.

15

Анонимен

преди 7 години

Сега пък артистични номера ще ни прилагат.Те ни затваряха вратата повече от 20 години и не спряха да лаят срещу нас, дори и сега Тереза Мей казва, че не може да гарантира престоя на вече дошлите след излизането им. Освен това и насъскаха всичките им индийци, че ще им вземем работата, ами и те гласуваха и си получиха си каквото заслужават, Червеи!