57

Щирлиц

преди 7 години

Не бе,ще отида на Мутро-слънчака!И 10евро да искат,има за какво.

56

Гърка е ГАД

преди 7 години

Страх ме е да вляза в тази МЪРЗЕЛИВА Държава!

55

Тъпанар

преди 7 години

Всички които отиват в МЪРЗЕЛИВА ГРЪЧИЛЯ ще са ПРОКЛЕТИ!!!

54

Модерен педерал

преди 7 години

По-добре единична тол-такса от 4,80 лв. , отколкото дневна винетка за 21 лв. Капиш?

53

Стоян

преди 7 години

До Анонименмхм да, това, което ти наричаш плажове, аз наричам ***. Имаме различни изисквания, та няма нужда да обобщаваш с "антибългарин"

52

Анонимен

преди 7 години

Ако някой си мисли, че по гръцко няма мутри и всичко е супер легално, значи е голям наивник. Там където има много пари няма закони.

51

младен

преди 7 години

"В Гърция на море, но срещу 4 и 80, в евро"Лайнарите от ДНЕС.БГ, аре вземете си сменете заглавието. 4.80 е за бусове, камиони и т.н. за коли е 2.4. И да, бих платил и 4.80 за кола щото знам че карам по магистрала, а не по коларски път като на Боко магистралите.

50

Боклук с боклука

преди 7 години

Вижте го патриота ...хубаво го вижте с колко правописни грешки пише . За съжаление такъв подобен тип ще ви посрещне и обслужи на нашето море.

49

Анонимен

преди 7 години

I kakvo go brasne balfarskia mutro-hotelier kolko shte plashtam???? Plashi me, ili isja toi da pribere tezi pari za smradliv shezlong???? Boje, kolko sa zagrijeni za men! I 24 da stane taksata pak niama da vi stapia

48

Баси лудия!

преди 7 години

И какво викаш, хората които ходели в Гърция били будали а ти който си в Лaйноморието и ядеш храна 5-то качество и пиеш ментетата на цар Киро си тарикат......

47

aha da

преди 7 години

Във България още не си стъплан на българска почва и хоп 15 лв. винетка, това по-справедливо ли е??? Аре моля ви се...искам си узакис, сиртакис, тзадзикис и дре*е ми :)

46

Един Българин

преди 7 години

До Анонимен 46 - аман от анонимни тъпан***ри! Човекът си казва - трябва да има алтернативен маршрут, който да не е магистрала. Който бърза - плаща, който не бърза пие още две бири. Аз лично не бързам, магистралите са удобни, но в никакъв случай задължителни. Предпочитам моите пари да отива за мен, а не за някой друг. Колкото до ешерихията - явно не знаете къде да ходите, но това си е ваш проблем.

45

Анонимен

преди 7 години

Па и нагли на всичкото отгоре - длъжни били да осигурят алтернативен маршрут. Тук щото осигуряват. Дупка до дупка пътищата, ама Свинетката трябва да си я купиш задължително. И ако мислят, че по този начин ще принудят хората да плащат по 12 кинта за чадър на нашето Черноморие жестоко са сбъркали...

44

Анонимен

преди 7 години

това са 4.68 лева за автомобил и по 0.39 лева на човек в автобус с 30 места. на който това му е скъпо да бега на мутроморието да гълта ешерихия коли.

43

Анонимен

преди 7 години

С подобни статии няма как да накарате хората да ходят в ла*ната по родното Черноморие

42

Анонимен

преди 7 години

е че то като билета ми за градският транспорт в София, като сменя 2 автобуса днес и става като тол таксата в Гърция. Разликата е че там е магистрала!

41

Гърция

преди 7 години

48 ще дам,като знам къде отивам....палми,кивита,маслини,цитруси на всеки метър, чисто море, пресни калмари и туко що уловен октопод , супер обслужване и чистота.....спокойствие и природа......това е Гърция

40

Анонимен

преди 7 години

Този хотелеиер да не би да има в мутроландия алтернативен път без да плаща вминетка? От едното село до другото по дупките плаща вминетка на лилито слабичката. А в Гърция поне караш по асвалт като огледало и не си трошиш колата. А тука хем си трошиш колата хем си плащаш на лилито вминетката!

39

ккккккк.....ррр

преди 7 години

Ами Свинетка Павлова и "инджинера" да въведат реципрочна мярка, а не на нас да ни правят свинетките по 200кинта! Аре у уево!

38

boby

преди 7 години

С най-голям кеф ще си ги платя тия 4.80 евро като знам, че ще отида на чисто море, с хубава храна и добро обслужване. А до нашето море не 4.80, а 480 евро да ми дават - няма да отида!