35

123

преди 7 години

Как така се подигра ?!?Да не би да биха 6:0 ??? Влезнаха им всички положения, през първото полувреме и бяха по-добрите на терена - факт! Но все едно е класически резултат, защото върнаха 2 гола, така че... тези приказки - "подиграха", си ги зав*ете някъде!

34

Нина

преди 7 години

Браво на Франция все така да продължават и да снигнат до финала имате още 6 дни до финала

33

Анонимен

преди 7 години

celi 3 ne-evropeiski otbora palni s kolonisti shte igraqt na polufinalite na evroto

32

Aнонимен

преди 7 години

We love you

31

Анонимен

преди 7 години

Подло заглавие, Dnes.bg, никой не се е подиграл с Исландия!! По-скоро това е типично българската интерпретация на нещата, че ако някой загуби, то той е "прецакан, унизен, подигран, смачкан "и т.н. Има и достойни загуби! А исландците не заслужават подигравки защото тези момчета играха със сърце.Важното е какъв дух оставяш на стадиона и извън него. Ето сега феновете на Северна Ирландия ще бъдат наградени от кмета на Париж заради неповторимата атмосфера която са създавали с песните си из френските градове,.с посланията си за приятелство и любов. Ама тези хора не спряха да пеят и да викат We lov

30

Анонимен

преди 7 години

Викингите са велик войствен народ и са се биели с бели: англичани и подобни и са свикнали и сега изведнаж срещу тях тъмни субекти африканци

29

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно заглавие!Кретеноидчетата по-долу газ пикаят ,че Франция РАЗМАЗА "професионалистите" по НАРОДНА ТОПКА от скромното островче! Дори ако си бяха дали зор и не бяха започнали тренировъчна игра през 2-то полувреме ГАВРАТА щеше да е пълна и резултата можеше да е 10-0! Колкото до мача на Франция с "чистокръвните" шваби от Босненско-Турко- Ганайско-Тунизийско-Полско-Испански произход полуфиналът им ще бъде тяхната ЛЕБЕДОВА ПЕСЕН!

28

1233

преди 7 години

до Анонимен 32Симпатяга ако става на въпрос то и "франсетата" не са точно франсета .

27

анонимен

преди 7 години

исландците,ще се приберат със чест и достойнство,а къде са българите.

26

Анонимен

преди 7 години

Абсолютно точно заглавие!Кретеноидчетата по-долу газ пикаят ,че Франция РАЗМАЗА "професионалистите" по НАРОДНА ТОПКА от скромното островче! Дори ако си бяха дали зор и не бяха започнали тренировъчна игра през 2-то полувреме ГАВРАТА щеше да е пълна и резултата можеше да е 10-0! Колкото до мача на Франция с "чистокръвните" шваби от Турко- Ганайско-Тунизийско-Полско-Испански произход полуфиналът им ще бъде тяхната ЛЕБЕДОВА ПЕСЕН!

25

Анонимен

преди 7 години

А съдията не отсъди дузпа за Исландия, много справедливо...

24

Анонимен

преди 7 години

До яяТочно така, всъщност Исландия победи Франция с 2:1 през второто полувреме :)

23

1

преди 7 години

Гадно заглавие! Добре си се представиха исландците, а нашите само по талавизора го гледаха!

22

пустинен лъв в БГ

преди 7 години

Ние затова предвидливо не ходим на такива форуми,за да не ни се подиграват

21

Шаран БГ

преди 7 години

Всички "французи" са цисти френци -- това е ясно ! Освен това, това първенство се провежда във Франция !?!? И всички знаем как Франция победи Бразилия во време оно и стана "световен шампион" по футбол у Франция !! Ако до финала бяла Албания и Румъния /например/ колко французи щяха да се юрнат да ги гледат? Сега стадиона претъпкан със серсеми да гледат МАЧ !

20

Реалист

преди 7 години

Първият гол на Франция беше от засада...

19

Анонимен

преди 7 години

я, я, дас ис фантастиш..като гледам състава на 'френския' национален отбор, ми се струва че немците ще трябва да пуснат африканския корпус на вермахта - те са пригодени да играят с най-северната африканска държава в европа :)

18

65

преди 7 години

Просташко заглавие и също такъв коментар. Гола вода сте сегашните коментатори.Великият Мичман (лека му пръст) е недостижим.А и незнам какво искате от исландците-Мисля ,че треньора им е сценарист ,а вратаря -зъболекар.Направо да им свалиш шапка

17

Ганчо

преди 7 години

Тези исландци ако хванат нашия национален отбор по футбол ще му спукат шушоните от бой. Тези хора играха мъжки и се представиха перфектно за нивото на техния футбол. Да не забравим, че женския им отбор по футбол е един от лидерите в Европа. За Франция, минаха между капките и смятам, че първия им сериозен мач е срещу Германия. Там сигурно ще паднат.

16

яя

преди 7 години

А като се замислиш, първото полувреме 4:0, а второто 1:2.Ми достойно представяне за Исландия. Никой не се е надявал, да станат европейски шампиони.