12

извън тълпата

преди 7 години

До хмм N1 - Друг факт е, че само 2,5% от населението има забележитена интелигентност, т.е с IQ над 130-140Останалите са тълпа, а да накараш тълпата да направи нещо никак не е трудно.

11

Анонимен

преди 7 години

Статията завършва с "голям успех", в подзаглавието виси самотна теза "че инсталацията е грозна и мърси", а италианците са гневни. Журналистическите ви умения дълбаят дъното. Абсолютни кавалоси работите там! Шефката ви да назначи шимпанзета - по-добри ще са от вас!

10

пишман-журналя

преди 7 години

Кои точно италианци са се оплакали от инсталацията? Вие четете ли изобщо какво сте писали или я карате на принципа да създадем скандал, пък колко е верен - без значение? Само ще допълня, че плаващите кейове на Христо освен за изкуство, имаха и практическа насоченост, тъй като в момента се правеше реновиране на пристана на островчето и липсваше плавателна връзка с брега... Така че поне от тази гелдна точка, едва ли трябва да има недоволни!

9

ШибиРиби

преди 7 години

Само някой комбайнер с мазен каскет може да даде съвет на художник какво да твори.

8

trafoPOST

преди 7 години

А, авторът на статията чел ли я е преди да напише заглавието, или някой друг пише заглавията?НЯам нищо такова, каквото е написано в заглавието и подзаглавието. Смесват се две различни прояви, като нито една от тях не е срещу работата на Кристо. Баси журналистиката, поне си четете собствените материали.

7

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 07----------------------------------------Много хубаво измислен най-сигурен белег ;)

6

ИзкуВството на 21век

преди 7 години

Да ви имам критериите за красиво- посещаемостта. Че успешно, явно е успешно. Но ако нещо се харесва масово на тълпата, значи това нещо е доста съмнително. И в България през последния месец разни квазиинтелигенти ни убеждаваха, че ако не харесваш творчеството на Явашев явно си непълноценен профан. А да се прехласваш пред оранжеви понтонни мостове е белег на духовна извисеност, непонятна за простосмъртни. Продукт на поп"културата", предназначен за масово потредление.

5

Анонимен

преди 7 години

В България най-сигурният белег, че си успял човек, е омразата, с която те заливат онлайн.Така че Кристо очевидно е много успял. Ако беше само още мъничко по-известен досега да сме го обявили и за "народен враг"...

4

ГРОЗНИ СА

преди 7 години

СВЕТА Е ПЪЛЕН С ЕСТЕСТВЕНИ ПРИРОДНО КРАСОТИ!НО КОГАТО ЕДИН ЛУД РЕЩИ ДА ИМИТИРА ПРИРПДАТА ВСИЧКИ ОВЦЕ СЕ ВТУРВАТ ДА ГО ВЕЛИЧАЯТ!ГРОЗЕН КИЧ КИЧ И ПАК КИЧ!КРАСИВА Е ИСТИНСКАТА ПРИРОДА!

3

Анонимен

преди 7 години

Алелелееее... Италианци скочили срещу инсталацията на Кристо ли? Това разбираме от подзаглавието. Пък то съвсем друго се оказа. Абе СМЕХ ДА СТАВА, БАЦЕЕЕЕ :D

2

Анонимен

преди 7 години

Кристо, трябва и в Бг да направи една атракция! Защо ли се дьржи като Челентано американо от колкото като Бьлгарин!?

1

хмм

преди 7 години

Много българи плюеха тези понтонни мостове, но за 2!!! седмици е посетена от 1млн. души. Според официалната статистика през 2014г. България е посетена общо от 9.5млн. души - това включва планини, черноморие, градски, селски туризъм...