10

Анонимен

преди 7 години

Лелее, кой пъшкал на телефона. Стара бабка

9

Нормален човек

преди 7 години

Страхотна "кариера" е направила, няма що. Докато е била млада и хубава се е събличала за пари, а сега на стари години пъшка в телефонната слушалка... Фантастичен ***, просто без конкуренция в света на отpепките.

8

Анонимен

преди 7 години

Прав е бил Тато - не може пълен стриптиз, само половината. Имаше морал тогава, ехееее....А то какво стана сега - разголили се милиони жени по света, по барове, сайтове, телевизии, списания и кво ли не.

7

БАБА ВИ НА ВАС

преди 7 години

МНОГО СТЕ ЕЛЕМЕНТАРНИ И ПЪРВОСИГНАЛНИ,КОМЕНТАРИТЕ ВИ ПОКАЗВАТ ЧЕ РЕАГИРАТЕ ПО НАЙ -ПЪРВИЧНИЯ НАЧИН НА ИНТЕРВЮ КОЕТО ПОКАЗВА НЕЩО ПО- РАЗЛИЧНО И РАЗКРЕПОСТЕНО ОТ СВИКНАЛИТЕ ДА ЧЕЕТЕТЕ И ГЛЕДАТЕ- СУХИ. И СКУЧНИ ТАКИВА.СТАРОСТА НЕ Е ПОРОК И АКО МИСЛИТЕ ,ЧЕ ЩЕ ОСТАНЕТЕ ВЕЧНО МЛАДИ ТОВА НЕ Е ДОБРЕ ЗА ВАС-КИТАЙСКА МЪДРОСТ ГЛАСИ ПО-ДОБРЕ ПОВЕЧЕ ГОДИНИ НА ЗЕМЯТА ОТ КОЛКОТО МАЛКО ПОД ЗЕМЯТА.АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ И МАЦКАТА СИ Е СУПЕРРРРРРРРРРРРРР И НА ТЕЗИ ГОДИНИ

6

Анонимен

преди 7 години

Как ги наричаха тия по пopнo сайтовете?Аааа да сетих се " гранд " . чупи ли още чепoвете питахте ли я ?Малко е суха ( к' во малко... Суха си е отдолу!) . требва бая да се изкуствено олигави ! Даже и лубрикантите няма да вършат работа!

5

ja6o

преди 7 години

Трябва и една коса за косене на трева и става за главен герой на филм на ужасите!

4

Анонимен

преди 7 години

Не "BG стриптизьорка", а българска стриптизьорка! БЪЛГАРСКА!!!Списвачите в този сайт дали празнуват 24 май - Ден на българската писменост, просвета и култура?

3

Анонимен

преди 7 години

А сега си представете че тази бабишкера ви пъшка в слушалката на горещият телефон и вие умирате в екстаз И СТРАСТ!!! ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА АХ АХ!

2

Анонимен

преди 7 години

Такива като тази трябва да се пенсионират рано, даже по-рано от фуражките от МВР и МО. Не става дърта да прави стриптийз, както не можело дърт полицай да тича след престъпниците, според твърденията на фуражките.

1

Анонимен

преди 7 години

Извода е: на еротичните линии може да говорите сексуално с баба си :)