15

Слава на НПО

преди 7 години

Препоръчвам на правозащитните НПО да обърнат внимание в медиите на едно неразбиранена исляма:ислямистите смятат,че да умреш за вярата си е висша благодетел и тъй катоспоред тях ислямът е най-миролюбивата и човеколюбива религия,си позволявяат от времена време да оказват честта на иноверци също да се извисяват духовно,като ги убиват.Препоръчвам на ислямистите да издигнат на ново равнище ролята на НПО-тата по света,като превърнат служителите им в светци-мъченици на вярата.

14

Анонимен

преди 7 години

Спокойно бе, не са били от ислямска държава...а от една друга ислямска групировка. За малко да си помисля, че имало ислям в цялата работа!

13

до 6

преди 7 години

Тия са "мюсюлмани" колкото инквизицията са "християни", колкото сталинистите са "комунисти" и колкото нато и ес са "демократи".

12

Do 11

преди 7 години

Тия нямат нищо общо с исляма...това, че казват че са мюсюлмани не ги прави такива. Всеки може да се нарича всякак, но това което върши показва какъв е.

11

Анонимен

преди 7 години

На този мозък от полицията ще му кажа че това не е мода това го пише в предсказанията на НОСТРАДАМУС. Целият свят ще бъде превзет от аллахската религия! За да не се сбъдне това предсказание не трябва да си чукаме клавиатюрите а трябва да начукаме канчетата на селенжърите в парламата!! В противен случай ще бъдете *** и въведени в тайнствените палати на АЛЛАХ! Избора е ваш и на никой друг!!!!!

10

реле

преди 7 години

И ислямска държава, и боко харам, и всички подобни са от едно и също място - исляма. Намират се обаче хора, които говорят за толерантност. Наивници.

9

балама

преди 7 години

Абе, хвани "Джамаат-ул-муджахидин", блъсни ИД и Алкайда, ЦРУ сами ще паднат.

8

Анонимен

преди 7 години

Само преди малко - 75 убити в Багдад в атентат на ИСЛАМСКАТА държава ......

7

Анонимен

преди 7 години

В един момент човечеството трябва да се опомни и да унищожи до корен този рак с метастазите му ,чко иска човечеството да оцелее.Не забравяйте, че значението на думата ислам е подчинение. На какво, на варварството

6

Анонимен

преди 7 години

С една дума - мюсюлмани !Не търсете повече

5

Анонимен

преди 7 години

Преди малко от ИД убиха 83 души в Багдад. Докога света ще търпи тези у.роди?

4

Анонимен

преди 7 години

Исляма е най-проспериращата религия! Нека не забравяме, че ислямистите са първи в много неща:-първи са летели в Космоса-първи са създали пишещата машина-създали са телефона-създали са ядрените технологии-открили са електричествотоИсляма е оставил толкова голямо технологично и културно наследство и с право заслужава да се пренесе на Европейския континент. Нека бъдем толерантни, нека го посрещнем с отворени обятия и устойчив и интелигентен растеж.

3

Росен императора

преди 7 години

Апелирам към жестока борба с тероризма! Нека бъдем по-толерантни, по-човечни, по-състрадателни. Наредил съм на армията, особено мадамите в нея, които са по границата да посрещат милите бягащи от война с тостери и кралски дюнери. Ние ще се преборим с това зло, с повече интегрираност, устойчив растеж и толерантност. Отделно съм купил и нов перчем за военния ми министър и тръстикови подводници за флота ни.

2

Роската Плевнелиев

преди 7 години

"Вътрешният министър Хан съобщи, че всички похитители са образовани младежи, някои от които са завършили университет, и произхождат от добри семейства"Нашето оръжие срещу идеологията на тероризма е образование, толерантност и уважение към различния. Адекватен съм, нали?

1

Ген полк Гадорян

преди 7 години

Знаех си че са кришнари! А вие ислям та ислям. Как може да се съмнявате в най мирната религия във Вселената?!