63

Анонимен

преди 7 години

Приказката за граф Дракула(който бил румънец) - да, ама НЕ,защото винаги е бил британец.Всички истории, филми и раздуфки идват точно от острова(на съкровищатаТа тоя граф пиел човешка кръв от деца.Емигрантството на запад е точно "пиене на младежка човешка кръв"Никой не емигрира в Румъния, но на запад това става от времето на Дракула и до ден днешен.

62

Анонимен

преди 7 години

ХАХАХАХАХА Сорос с рехав митинг,късно е либе за китка:))))))))

61

Анонимен

преди 7 години

Тея протестират, че са им спрели помощите.

60

Анонимен

преди 7 години

До 85:кво бе спряха ти помощите ли кво?що целия евросъюз е зациврил на чужд гроб? Защо нито една РФ примерно не реве като ЕС?Само полза могат да имат ако са вън от съюза и ще могат да изритат лигльовците от държавата си.Какви сме ние там в кралството *** да им даваме акъл?

59

демократ

преди 7 години

Събитието е мижаво на фона на многомилионен Лондон, истерията около референдума и ония 4 млн подписали петицията, която май се оказа измама. По-неприятно би станало ако не се съобразят с вота на 17 млн британци. На там всъщност отива работата. А този протест е протест срещу демокрацията. Не можем да губим избори и референдуми - тогава ги отменете и да сме на ясно.

58

Дааа

преди 7 години

До боецзакръстаБългарите са юнаци т.е молодциьй.

57

До73

преди 7 години

След още 1300 нещата ще започнат да се оправят!!! САЩ само за малко по вече от200 гдини вече владее света икономически и силово! По точно изцяло владее света! Но лошо няма още 1300 и сме готови.

56

Анонимен

преди 7 години

БОГАТИТЕ СТРАНИ В ЕС ИСКАТ САМИ ДА РАЗПРЕДЕЛЯТ БОГАТСТВАТА СИ И ДА ВДИГАТ ЖИЗНЕНИЯ СТАНДАРТ НА ХОРАТА СИ. ЗА ТОВА ИСКАТ ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС. БЕДНИТЕ СТРАНИ, КАТО БЪЛГАРИЯ, ГЪРЦИЯ, ЛИТВА, ЛАТВИЯ, ЕСТОНИЯ, ШОТЛАНДИЯ, ИРЛАНДИЯ И МНОГО ДРУГИ, КОИТО НЯМАТ НИТО ИКОНОМИКА НИТО РЕСУРСИ И СА НА ХРАНИЛКА ОТ БОГАТИТЕ СТРАНИ, ЕСТЕСТВЕНО ЧЕ НИКОГА НЯМА ДА ПОЖЕЛАЯТ ИЗЛИЗАНЕ. КОЙ ТОГАВА ЩЕ ГИ ХРАНИ, КОЙ ЩЕ ИМ ПУСКА НАГОТОВО ДОТАЦИИ?

55

Анонимен

преди 7 години

И мача с Исландия да се играе наново и/или ново Европейско първенство с незачитане на резултатите от настоящето.

54

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30Русия е разпадаща се умираща държава.Ай стига бе, 20 руски рокери дойдоха и вие се нас рахте от страх. Не виждаш ли ,че кучето не е умряло та да вадиш нож.

53

Анонимен

преди 7 години

До ъъЛондон е свободен от предразсъдъци град.Че то в Лондон има ли англичани? Ти си ънкай колкото си щеш но в някои квартали и райони ислямски предразсъдъци колкото си щеш.

52

Анонимен

преди 7 години

Търговия с Китай при изгодни за България условия.Ние сме огромен пазар,имаме висок стандарт на живот и ще наложим нашите условия.После и с Русия,САЩ,ЕС и т.н.Много *** на тоя свят!

51

Уточнение

преди 7 години

До Анонимен 62България е просъществувала 1300 години, а в ЕС е само от 9 години! Осъзнай се, ако обичаш!Само с Китай да търгуваме , то ни стига. Дори изобщо не можем да им смогнем.

50

е айде де

преди 7 години

До Анонимен70що не задействат член 50 щом е супер да напуснеш ес?....септември ще ми избират мин.прецедател и може ни към декември да се наканят ....не се забелязва особен ентусиазъм да излезнат

49

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ИЗМАМИ ! АНГЛИЯ НЕ ЖЕЛАЕ ДА Е В ДЖИХАДИСТКИЯ ЕС И ВЕЧЕ Е НЕЗАВИСИМА. ПРИЕМЕТЕ ГО

48

Анонимен

преди 7 години

Чисто и просто-ЛЪЖЕТЕ !!

47

Велес

преди 7 години

***.... ..."Хиляди се събраха в центъра на Лондон на протестен поход срещу излизането на Великобритания от ЕС"... А милиони гласуваха за... "Де е киро на кирия"- българска народна поговорка!

46

ЕССР

преди 7 години

GAME OVER

45

Анонимен

преди 7 години

Време е за BULEXIT от ЕС и нато.

44

Анонимен

преди 7 години

Ako evrosuyuza se razpadne malkite strani savsem shte falirat naprimer BG bez evrosuyuza shte se razpadne