39

До Сп??нс

преди 7 години

До Сп??нсЯвно знаеш много за исляма, предимно от нета, нали? *** в Афганистан, Саудитска Арабия или в Судан, за да се образоваш, пък тогава пак пиши умнотии.

38

помак

преди 7 години

Ама наистина ли,то за това хиляди сменят Християнството с Исляма,то не бяха музиканти,лекари,учители...все хора от висшето общество,ама на бай *** не му харесва...

37

v

преди 7 години

До всички,които подкрепят исляма и не искат да се откажат от него.Ще ви припомня ислямския закон,който предвижда смърт за смяна на исляма с друго или неприемането му. Отношението на ислямските страни към християните при тях е показател,че християнството е истина и като такава се гони в света на дявола. Не на последно място повече от 2000год.християнска история пълна с чудеса,знамения,някой от които са се случвали и на друговерци и е обръщането им им християнството

36

едно

преди 7 години

В Ислямската История са живи примерите,когато Ислямските водачи са били лекувани от християнски лекари,които били на уважение сред муслиманите.

35

Сп??нс

преди 7 години

Трябва да си с едноцифрено iQ за да твърдиш че ислямът е религия на злото и че извършваното от ИД има нещо общо с нормалните мюсюлмани , за пример бяха Ирак ,Либия, Сирия ,Египет и други преобладаващо мюсюлмански държави и търпимостта им към малцинствата ,ако не как ще ми обясните хилядолетните манастири и християнски общности.

34

Истината е ....

преди 7 години

Че колкото по-неграмотно е населението ,но-лесно се радикализира забележете че талибаните първото което направиха е за запалят училищата. Пример е християнството където са изгаряли на клада всеки твърдящ че земята е кръгла. И са убивали всеки различен. . Кръстоносците дето са избили хиляди християни в името господне по време на завземането на "светите" земи и т. н.

33

помак

преди 7 години

Философ - хахаха...за да си Муслиманин не е нужно да знаеш Арабски,турски или някакъв специален език.Нашите пра-пра-пра... баби и дядовци са били Муслумани и са предавали тази религия без изменение до ден днешен,а от нас до сетния ден.От това,което наблюдавам има мноого атеистистично настроени хорица,ах горките много има да се мъчите да очерните Исляма ама няма да стане.

32

до помъченият

преди 7 години

Вие до скоро не знаехте нито турски нито арабски.Не знаехте на кой Господ до се молите.Жените се по между си създавайки кръвосмесени връзки.От както дойдоха имамите от Саудитска Арабия всички зачетохте корана и станахте мюсюлмани,разбирай ислямисти.И без значение,че имате представител във властта вие си оставате затворена общност лесна за манипулиране.

31

помак

преди 7 години

Разсмя ме...аз мога да кажа за Християнството същото и то заради Куклусклан,но съм достатъчно образован да не правя тази констатация.

30

помак

преди 7 години

до:Ангелина За какви привилегии говориш незнам,но има Конституция на Република България,която гарантира свободното изпълнение на религията.

29

Анонимен

преди 7 години

До **Бъди "мюслиманин" и се чувствай прекрасно с това което се , на в страната в която държавния зякон е "мюслимански".Никой няма да те убие че си мюсюлманин, но ще те помоли да отидеш в държава която има мюсюлмански закони. Ако страните с мюсюлмански закони забраняват християнството, не виждам никаква, ама никаква причина страните с християнски закони да забранят мюсюлманството. Всеки в този свят има право да живее само при условие, че и той приема моето право да живея.

28

Ангелина

преди 7 години

В България живеят българи.Който иска да живее в България, да работи в България, да се възползва от българските права, трябва да знае български и да спазва българските закони. Етноси, които искат законите на ширия /ислям/ да отидат да живеят в страните в които държавните закони са закони на ширията. България няма нужда от тези етноси, етносите имат нужда от България. България не трябва да прави закони според чужди изисквания, без значение колко силно етносите ще крещят че са дискриминирани.

27

помак

преди 7 години

Това,че живеем в България толкова години е показателно за Исляма като мирна религия,а да се отрека от Исляма е твой "блян"...АНТИИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И НЕЙНИТЕ ЧЛЕНОВЕ И СИМПАТИЗАНТИ,НЯМАТ НИЩО ОБЩО С ИСЛЯМА!

26

до Помак

преди 7 години

Стига сте се оправдавали. Ислямът не е религия на мира и никога не е бил. Няма нищо мирно в това да принудиш човек да приеме религията ти от страх за живота и честта си. Ако се чувстваш гузен заради действията на ислямските терористи, можеш да направиш две неща - или да се отречеш от исляма, или да се опиташ да покажеш активно що е то мирен ислям, като активно разобличаваш действията и думите на ислямистите.

25

помак

преди 7 години

Човек определя нещата според собствената си душа,ако душата му е чиста,то и помислите му са чисти,но ако душата му е ***,то и неговите помисли са мръсни !Факт!

24

**

преди 7 години

Да си Муслиманин е нещо прекрасно!

23

**

преди 7 години

Относно уважаемата"Българка"която пита,какво сме научили и кой плаща?Института е под ръководството на Главното Мюфтийство,какво сме научили е явно,това спокойствие и мирно съжителство с вас християните е доказателството,че Исляма е религия на Мира и страха,който се вкарва е умишлено подклаждан.Надаявам се да съм бил изчерпателен.

22

**

преди 7 години

до:31 Ами ти не е тайна "Българка"иимаме Висш Ислямски Институт в София,нали постоянно плачете ,че се вкарват други течения в Исляма от чужбина,ето в София под ръководството на Главно Мюфтийство има такова място.Този Ислямски Институт е в България ами следете го,проверявайте го(службите за сигурност)всичко е прозрачно!Там се учи за Исляма уважаема"Българка"

21

Българка

преди 7 години

До ***"ние учим Коран с години и то в специална наука"Хайде сега господин *** да ни кажеш къде точно го учите с години корана, какво научихте от него и кой плаща за това "училище", а после службите да си свършат работата!

20

помак

преди 7 години

ама много"познавачи" по Коран се извадиха....ние учим Коран с години и то в специална наука,която му прави тълкуване,а някой"познавачи"тук прочитат и всичко разбират...аййййде без такива самозванци...