5

клир

преди 7 години

БПЦ да внимава много за да не стане като в Гърция,там вече има 10 Синода,свещи се продават със страшна сила и и никой не мрънка.Запалете тихия пламък на Вярата в сърцата си,хлапаци прости,покайте се и живота ви ще настъпи мир!

4

Ghost

преди 7 години

Какво ли мисли Исус ( да ме прощава че го споменавам в тоя спор) че за да кръстим децата си и да приемат православната вяра трябва да си платим...Търгашииии вън от църквата!!!!

3

Един българин

преди 7 години

"Такъв е случаят с частна църква в центъра на София."Виж, това е страхотна идея за бизнес! Не знаех, че вече всеки може да си направи частна църква. А по тази логика, сигурно и частна пагода, частна джамия, частна синагога, частен храм на Бакхус и Юпитер... бе важното е келепир да има, пара да пада!

2

анонимен

преди 7 години

за крьщенето на внука ми взеха 80 лв в цзрквата на бивщия дворец на пионерите

1

Анонимен

преди 7 години

Голяма част от поповите са новите мутри и олигарси - всичките имат огромно количество земя, карат последни модели лимузини и дерат по 10 кожи за кръщенета, погребения, получават пари от държавата и отделно дават под наем земи за павилиони около църквите и манастирите.За съжаление малкото количество църковни служители, които са истински християни и си изпълняват своя дълг към хората не получават нищо и едвам свързват двата края, но все пак се помагат с каквото могат.