17

анонимен

преди 7 години

ами в илиенци нали е сьщото

16

Хейтър Тролев

преди 7 години

много добре го обясниха в "Гомора " , в оная част на филма , където има търг с понижаващо наддаване ,за това кой ще изработва фалшификати и как китайците се борят ..... Вината е на италианското правителство , бориха се срещу националната мафия и пропуснаха момента ,че ги завзе вносната , и там е много по трудно да внедриш оперативни работници .

15

Сп???нс

преди 7 години

работата на държавата е да следи да се спазват законите и да пълни държавното съкровище , пък било и с глоби ... а китайците да плащат , защото единственото което правят е да изнасят пари в брой .... преди 2 години направиха подобна акция в Мадрид и полицията изнасяше парите в пазарски колички и обяснението на китаеца беше ,че са на работниците и той им ги пази.

14

истината

преди 7 години

,, По думите му членове на групата, сформирана неотдавна, за за да защитава интересите на китайската общност, извършвали доброволни патрули, при което пребивали мароканци и други северноафрикански имигранти.Задържаните са обвинени в участие в престъпна група с цел расово насилие.'----' Да си кажат направо-полицията е изпратена за защита на арабските емигранти

13

Наблюдател

преди 7 години

А, защо не познат арабската общност?

12

x

преди 7 години

Znachi magazini Niko v Sofia falirat 4e stokata im e tochno ot tam.

11

Анонимен

преди 7 години

В ХОФЕР НИ Е НАДЕЖДАТА

10

Анонимен

преди 7 години

У нас обаче глоби никога не се налагатИнспекцията по труда не се интересува от " дребни" глоби.Корумпета.Например оная акушерка . дето биеше бебетата и давала незаконно много дежурства. Инспекцията не пипна и с пръст Софиямед.

9

барон Виконсил

преди 7 години

До българин Тебе специално ще те изстреляме на Луната с някой от 2 та катапулта в Малашевци или Столипиново!Избора е твой.

8

българина

преди 7 години

Ес е една помиина емигрантска яма по турско американски проект. Бъдещето е на националните държави, останалото е тип лудия макс и столипоново

7

Анонимен

преди 7 години

Номерът с инфлацията го направиха сполучливо комунистите.След като са погнали за 1 млрд/г китайците, значи на ЕС хазна не и остава много до инфлацията.

6

българин

преди 7 години

До Членска карта 7И къде да бягаме бе, в Сибир ли ? А на нашето място да дойдат руснаците, това ли искаш ?

5

До европолитиците

преди 7 години

Абе чакайте ги вие да се интегрират - все едно да чакате петел да снесе яйце ! И китайците, и арабите, където и да отидат, си остават същите ! Европа има нужда от здрава ръка, а не от гейски китки !

4

1234

преди 7 години

И българският пазар е залят точно с тази стока, понеже ние нали китайско не обичаме да носиме уж, та китайците са го уредили този въпрос, произвеждат си го в Прато. Е, на ви италианско, китайски платове, китайци го шият, ама за снобите- минава номерът.

3

Анонимен

преди 7 години

Някой сеща ли се защо европейските институции искат да въведе евро като валута в БГ?Жокер:спестяванията ВИ в банките.

2

Анонимен

преди 7 години

Замириса на глобална война.Пазарувайте, че еврото, дето го крепят китайски заеми, няма да има стойност след няколко месеца, а с еврото е свързан левът.

1

Членска карта №7

преди 7 години

***! Вавилонска *** е ЕС! Да бягаме, докато е живо българското име!