37

Анонимен

преди 7 години

Ха,***!Ами,защото службите си свършиха работата,затова и джихадиста сия свърши.Ако поне една "служба" не си я беше свършила,сигурно сега щеше да е в пандиза и нямаше да си е свършил работата.Ей това ви е "свършената работа" на службите ви.Да не забравяме,че и прокуратура и съд,също са "служби" - слугуват на престъпността.

36

Шефа

преди 7 години

Борисов , колкото и да се праскаш , каквито ти Службите , такъв ти е и Съда, а за Премиера няма какво да говорим ....пълна трагедия сме!

35

Иван

преди 7 години

Аве, Боко, службите - да, ама вие, политиците, задрискахте тая история. Не чувстваш ли малко вина за смъртта на онези, които Едноръкия уби?

34

ivan iosifov

преди 7 години

ако си бяха свършили работата той а не 40.....други ще е при чората

33

Анонимен

преди 7 години

американския агент изказал мнение

32

Анонимен

преди 7 години

Буда пръдна,съветвам всички християни и будни българи да се посерат...

31

Ulanba

преди 7 години

Boicheto ima demencia li?! Kolko pati sha ni go kazva?!:-):-):-):-):-)

30

Серсемин

преди 7 години

Г Б Д Т Е П М

29

Анонимен

преди 7 години

Все пак да не забравяме, че Австрия е дала статут на политически бежанец на Чатаев. Чакаме ли австрийските служби да понесат отговорност?

28

Анонимен

преди 7 години

Знаеш ли как се казва на територия в която управляващите и народа нямат право на свое мнение и действие Тавариш Пожар? Незнаеш? Е как така да незнаеш бе тавариш пожар? Питай бе тавариш пожар! С питане до цариград се стига! На такава територия й казват КОЛОНИЯ? Чул ли си я тази дума или нищо не ти говори защото си прочел само ВИНЕТУ а там за колонии не пише!? Чети тавариш чети да се образовш и да ти порасне поне една гънка в черепната кутия. Че сега е гладка като писта от формула едно!

27

Анонимен

преди 7 години

Службите ни си вършат работата, служат на ЦРУ, тероризма и силите на злото.

26

Анонимен

преди 7 години

Няма нужда да коментирате съда-това е една некомпетентна пропита от корупция институция в България и затова няма нито един осъден политик в тази страна и какво остава за един подсъдим като тоя който може да си позволи да плати

25

Анонимен

преди 7 години

Нашите си вършат много добре работата само и само и само и................ когато ТИКВАТА е на власт !!!! Питайте пострадалите в Перник ,Бисер .......,а бе питай 88% от българите ,но да не са журнала !

24

PD

преди 7 години

Ето това е дереджето дами и господа. Няма служба, която за няколко часа да не и стане ясно какъв е профила на "политическия" бежанец. Обаче явно дори в Австрия и Швеция са под контролни на политически интерес. И после същия е задействан я в Франция, я в Белгия. А до тогава, ако стане грешка да го гепят някъде има кой да го отмазва. А на масите се обяснява, основно колко бил религиозен. Истината ви казват. Вервайте им, и мразете който ви казват. Това е правилното. Останалото е за Умните.

23

Анонимен

преди 7 години

В България, напълно липсва държавността на страната е под външно управление!

22

ХАХАХАХАХАХАХАААА...

преди 7 години

"Аз съм доволен, че най-сетне руската страна разбра, че европейската позиция и българската позиция са едно и също и ние не можем да действаме самостоятелно в рамките на ЕС", каза още Борисов." =====не можем да действаме самостоятелно в рамките на ЕС=====

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен НА КОГО СЛУЖИШ БОРИСОВна пед..............

20

Анонимен

преди 7 години

А пържолите прати ли ги на полицайте че са си свършили работата?

19

Анонимен

преди 7 години

Ако имат малко доблест и достойнство,1леновете на НПО-тата протестирали присъдата на Хасковския окръжен съд за екстрадирането на"политическия бежанец", да излязат с имената си пред близките на загиналите и ранените в клането на летище Ататюрк и да заявят ясно и категорично ,че по тяхно настояване атентаторът е на свобода.

18

Анонимен

преди 7 години

Гриин пиис - щурмуваха преди 2 години руска нефтена платформа, ама им разкатаха майката братята руснаци....Сега някакви терористчета (може би гейове ) правили щуротии и Русия искала да ги напляска, ама онези защитници на транссексуалните от хелзинкси комитет и прочие се намесили...Впрочем, искам да знам кои точно организации са натискали нашата съдебна система за да освободят този ***! Кажете бре! Кои са тези правозащитни организации и от къде им идва спонсорирането....