23

Анонимен

преди 7 години

Ти т'рчин ли си? Дори в момента да сте икономически по-добре, пак сте си толкова прости!

22

Анонимен

преди 7 години

До Божее.., с гмо продукция се изхранва цел континент, вие б.андити сте против, защото искате да пробутвате вашата с.капана продукция и *** натоварени без пари от европейските борси, българските пазари са заляти от бракувани стоки от съседните страни и европа, не гмо мори българите, а новите "модифицирани технологии" за продукти на бг производителите!

21

Анонимен

преди 7 години

Darjava da se hrani s podayania? ????? SRAM SRAM SRAM

20

Анонимен

преди 7 години

B.lgaristan otdavna e umrql sega tva e ostatak ot agoniqta

19

Анонимен

преди 7 години

Dariavat otrova

18

Бръчков

преди 7 години

Нека тази помия да е опита Бойко !!!!

17

Анонимен

преди 7 години

Държавата да премахне данъка върху даренията на храни и нещата ще се променят. Не може за дарението на тон храна да плащаш над 300лв. данък, а ако я унищожиш-плащаш 80-90лв! Що за абсурд!

16

Анонимен

преди 7 години

Когато в една държава хората трябва да разчитат за преживяване на дарения, това значи, че тя е умряла!

15

Анонимен

преди 7 години

ДО 8 - ТО И ПО НОВИТЕ ЗАКОНИ ИМА МНОГО ПО-АБСУРДНИ КЛАУЗИ - ОТДАВНА ДЕПУТАТИТЕ СА СТАНАЛИ ЗА СМЯХ, ЧЕ НЕ СА СПОСОБНИ ЕДИН ЗАКОН ДА НАПРАВЯТ

14

опетков

преди 7 години

До Анонимен ***, от тези "планове" го докарахме на това дередже. Всеки уж изпулнил плана, а магазините празни, километрични опашки за всичко. Айде аман от лъжци.

13

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ПО КУРОРТИТЕ ОТ ВЧЕРАШНА САЛАТА ПРАВЯТ СУПА, ВИЕ ИСКАТЕ ДА ДАРЯВАТ.

12

опетков

преди 7 години

До азВ крайна сметка ДДСто го плаща крайния клиент, а не продавача. Всички други си го вземат обратно, ако са регистрирани.

11

....

преди 7 години

До До 7мия..,Не си прочел добре, момче. Човека пише "ако не е за пенсионери, не съм съгласна" Т.е. че подозира че всичко ще ходи пак при небеснокафявите клиенти на хелзинския комитет. Дето всички ги издържаме. Та недей да се пениш, мислите в една посока.

10

кръстоносец

преди 7 години

То няма истинска храна, че да се развали.Салам с трайност шест месеца, прясно мляко с трайност година, яйца с трайност три месеца, хляб с трайност един месец, пластмасови зеленчуци и гумени плодове...

9

Анонимен

преди 7 години

Някой може ли да ми каже на *** какво се дава!?

8

Анонимен

преди 7 години

Тези държави имат такива защото там под изхвърляне на храни се разбира отива на ***,при нас няма такова нещо всякакви храни преработваме е онези които не може да се мине само с преопаковане.Ако само със опаковка или нов печат мине най ни устройва.

7

God

преди 7 години

До Анонимен 4Ами прочети го този прословут план и кажи къде в него пише да се затрива народа? Ама не забравяй, че комунстите начело с Луканов поръчаха този план и започнаха да го изпълняват (или поне това, което им изнасяше). Ако наистина беше чел планът, а не негови интерпретации във в-к Дума щеше да знаеш за какво става дума. А храни се даряват на детски и старчески домове.

6

Анонимен

преди 7 години

И на кой точно ще се дарява храната? Ако не е за пенсионери не съм съгласна. Не стига, че ги издържаме, плащаме им сметките и какво ли още не, а сега и храна да им се подарява. На мен кога ми е дала тази държава нещо на готово, защото си плащам данъците и работя? Дайте да ги позлатим направо и да им се кланяме по улицата, когато минават! Чашата прелива!

5

Балтона

преди 7 години

Ако не се изхвърляше храна, потреблението щеше да е по-ниско и щеше да има повече гладуващи.

4

Анонимен

преди 7 години

Каква храна бе! А плана Ран-ът кой ще го изпълнява за затриване на народа и държавата? Никаква храна всички към орландовци и малашевци такъв е плана приет от великото народно събрание с бурни аплодисменти! Прочетете го има го черно на бяло в сайта. Напишете гоогле плана рън-ът и веднага ще ви излезне.