54

Zz

преди 7 години

До Godотносно "Къде ще отидеше като излезеш от ЕС? В Азия ли?"Абе, God, не ти ли минава наум, че българин може да отиде в България?

53

БЕЗ КОМЕНТАР

преди 7 години

Украинецът Вячеслав разказа пред Нова тв, че двамата българи са искали да организират протест, но не са намерили съмишленици. НА ПРИЗИВА ИМ ОТКЛИКНАЛИ САМО УКРАИНЦИ.

52

Степан Бандера

преди 7 години

Украйна - бордеят на Европа !

51

BG

преди 7 години

Ха, на бас че тия военни дето са пребивали хората протестиращи срещу "братята" славяни са били на мисийки на "гадното" НАТО в Ирак и Афганистан :))))Всичките русофили са такива - плюят Запада, ама нещо тия рокери все с американски машинки бръмчат бе :))))) Също като навремето - САЩ лош, ама всичките другари до един в корекома за дънки и Кока- Кола :)))

50

God

преди 7 години

До българинаИ къде ще отидеш като излезеш от ЕС? В Азия ли? Когато българите започнат масово да емигрират в Русия, ще повярвам, че там е по-добре отколкото в ЕС. А който не разбира ползите от ЕС, няма да разбере и негативите от влизане в СССР. 21ви век сме, не 1917 г.

49

Анонимен

преди 7 години

А тези, които развяват американски знамена те имат ли право да се наричат българи?

48

Izumena

преди 7 години

До АнонименАми аз имам не повече от 3-4 коментара в този сайт. Явно доста хора седим и се чудим :)

47

Анонимен

преди 7 години

Щом носят камуфлаж, значи нещо не им е чиста работата.Честните хора не си крият самоличността.

46

Анонимен

преди 7 години

до 45: Не си карал мотор, братле, признай си

45

Анонимен

преди 7 години

49 - Подозиртелно е, че този коментар се поства от толкова много хора с различни никове.Направо сякаш някой ви казва какво да поствате.

44

Анонимен

преди 7 години

44 - Австрия ще остане в ЕС.*** се от яд!

43

Анонимен

преди 7 години

До SYVETSKI MOTOTEHNIKами от това дето дадоха по телевизия предимство имат мотоциклетите произведени в нацистка германия и имперска япония, и некои образци от жидоционистичния капиталистически САЩ. предполагам че са трофейни машини, иначе никак не е кошер.

42

Izumena

преди 7 години

От цялата тази врява не разбрах какво значение има идват ли рокерите на Путин, или на Обама или на който и да е??? Като идват какво??? Че чак и до бой се стигнало!!! Българските рокери, които се организират и пътуват в чужбина такава сензация ли са??? Че знам за такива, които ходят на походи до Сърбия например и не са им отдали честта да ги гледаме във във всички новинарски емисии...

41

Анонимен

преди 7 години

Това са еничари!

40

Анонимен

преди 7 години

Тия що ходят с камуфлаж за билки?! Да не би да се крият от билките? Направо счупиха ***!

39

Анонимен

преди 7 години

добре де режисюра толко ли е куц кон, един път прецака пиара на оня "донбаския" дето ужким момъка 60 кила с пудовка в портфейла го бил провокирал, сега некви билкари. добре, разбираме че освен "те се сражаваха за родината" и "бригада" не е чел или гледал друго, ама толко деведесетарски... предполагам не иска на следващата проява по линията на турнето да дойдат гъбари от бранник и да омелят билкарите...

38

българина

преди 7 години

До всички русофоби и ***. В Австрия ще има повторение на изборите за президент, като чета коментарите, разликата тоя път няма да е 0.3%, и ще е в полза на австроексита. Който излезе пръв печели! Долу ес

37

Дуле Савич

преди 7 години

Къде е мишката Генов дето щеше да хвърля камъни по мотористите ве? Къде е тоя хубавец с розовата перука да го направят дама за един ден и да се кротне...

36

Анонимен

преди 7 години

Какъв мир носят тези мутри с военни дрехи, бойни маршове и злобни погледи???Кой *** е пуснал тези откачалки на нашата свещенна земя???

35

Анонимен

преди 7 години

Хора, които развяват руски знамена и пускат руския химн нямат право да се нарекат българи. Да им бъде отнето гражданството и да бъдат пратени да берат билки из необятната свещена руска шир!