13

Toi

преди 7 години

Сталин е казал много вярно .Един загинал е трагедия а много загинали са статистика. Затова не се правете на много умни.

12

Анонимен

преди 7 години

Това е водещата новина по немските телевизии днес. Пропагандата започна от сутринта, само това въртят по новините. Да видят всички, че Тесла е голям ***. Да, ама скъпите и лъскави швабски трошки, дето до 5тата година се разпадат са светлинни години назад.

11

Dhguifr

преди 7 години

В други новини: човек загина след като сам си карал опела. Заключение - хората са опасни! :D

10

Анонимен

преди 7 години

Доколкото разбирам, до този момент това се оказва най сигурния начин за пътуване,чисто статистически,по сигурен дори от пътуване с самолет.А сравнение с пътуване с кола управлявана то човек ,няма да права защото като подледна статистиката на България за 24 часа, лошо ми става.Но е доказателство че дори най сигурната технология ,има пропуски.Урока на "Титаник", отново.

9

Много ясно

преди 7 години

И "най-умният" компютър не може да се справи с вродената тъпота на повечето хора. В конкретния случай някакъв примитивен реднек, най-вероятно продукт на поколения кръвосмешения и злоупотреба с алкохол е карал трактора като *** нехаейки за правилата за движение по пътя...

8

Анонимен

преди 7 години

все още не е измислен софтуер, който да пребори глупостите, които задмониторното усртойство може да сътвори. Тоя спал ли е? Едва ли този автопилот се изключва със слжона комбинация отнемаща 3 минути. Ако си гледаше пътя и беше натиснал спирачката сигурно щеше да е жив. Не виждам какво са виновни Тесла в случая.

7

Анонимен

преди 7 години

Жалко за Тесла, сега ще им скъсат задниците от разследвания. А и останалите автомобилопроизводители само това чакат. Но не разбирам това по време на тестове ли се е случило,или с частен автомобил. Защото ако е тестов шофьор, очевидно работата му е да следи системата, а не да чати. Ако е с частен автомобил, тогава много ме съмнява, системата и законитев САЩ в момента да позволяват да се движиш на автопилот на кръстовища законно. И последно - скоростта трябва да е била висока, за да почине.

6

Анонимен

преди 7 години

Единственото хубаво е че можеш да си поркаш в колата и да играете белот, докато пътувате към слънчака :)

5

#

преди 7 години

Това е технологията, която ще спаси много пвоече животи, отколкото която и да е друга технология за сигурност на автомобил. А че са умряли n човека за последните 24 часа от заспали, пияни, невнимателни, дрогирани, преработени, нерпавоспособни, неуравновесени, ядосани, депресирани и т.н. и т.н. шофЕри Един умря в автономна кола = трагедия! 1500+ умряли в катастрофи за ден - статистика!То и ел.коли не можеше да съществуват и хората ги отричаха...

4

Анонимен

преди 7 години

Много нависоко се прицели с този автопилот Мъск. Да си прави ел. автомобилите и толкоз. Жалко за всичко добро, което ще пострада от това.

3

Sancta semplicita

преди 7 години

"Преводача на гугал"... Мама миа както биха възкликнали жaбapитe...ПреводачЪТ, драги ми Смехурко има опции за самоусъвършенстване и самообучение. Сигурен съм, че ти и толкова няма да преведеш.

2

До 1

преди 7 години

До АнонименАми нали е ТЕСТЕР - ако си е гледал фейса си е негов проблем (лека му пръст)!Той като тества трябва да види дали няма проблеми, т.е. да е готов да реагира!След като е в бета, значи още се тества!Аман от разбирачи!

1

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 1За чий ще си вземаш автомобил самоуправляващ се ако трябва да стоиш на мястото на изпитващия? Пореден хамерикански булшит.