11

Биратаа Мишко

преди 7 години

Още една гениална идея родена от корифея на милиционерската мисъл..А тези заради които България е осъдена пак заради "изпълнения и ПРЕизпълнения" на "служебни" задължения...ТЕ какво заслужават....АЕто тук Цвъ.Цвъ води Б.Б със 7:1....само до сегаможе би и сега трябваше да използват РПГ ...Само господ е опазил да се размине без невинни жертви и това уж ПРИ ПЛАНИРАНА АКЦИЯ И КОНТРОЛИРАНИ "ОСТРИЕТА"...ДОКОГА всеки провал и издънка СТЕ СЕ ПРЕДСТАВЯ ЗА СТАРАТЕЛНО ПРИГОТВЕНА И ПЛАНИРАНА АКЦИЯ !!!

10

Анонимен

преди 7 години

Ква награда бе Цецо-о-о-у! Нали това му е работата. Пък в крайна сметка ако сте решили да му благодарите,вземете и му покрийте разноските по хонорара на адвоката и то без да се хвалите много много.

9

Анонимен

преди 7 години

а награда за задържането и доживотната присъда на очите,козела,магарето и сие..КОГА???

8

Анонимен

преди 7 години

Това е пълна групост! Не награда, а наказания трябва да има, защото въпреки "знанието за подготовкота" и следенето, имаме извършен въоръжен грабеж, престрелка и смъртен случай! А полицая, който в крайна сметка е убил бивш такъв, трябва поне да не бъде поощряван, за да няма в бъдеще засилване на смъртните случаи.

7

Анонимен

преди 7 години

На хората им е дошло до гуша от всякакви престъпници, обирджии, наркопласьори и всякаква подобна ***!

6

бай Петко

преди 7 години

Правилно...

5

анонимен

преди 7 години

отдавна трябваще да се стреля 26 години анархия и младежите се взеха на сериозносмятам че номера с награждаването е пресилен това е задьлжение а не изключение

4

Анонимен

преди 7 години

Ей, тоя Цецо за пръв път да каже нещо смислено... Закони, които позволяват на полицията да трепе сганта, това трябва... При въоръжена съпротива полицията не да има право, а да е задължена да убива!!!

3

Браво!

преди 7 години

Естествено, че е редно да се награди този достоен българин. Трябва да се поощрява действието на органите, а не бездействието. Тези достойни момчета в униформа трябва да повярват в себе си!

2

как вървят?

преди 7 години

Цецо, стига с лафовете за полицая! По-добре кажи, как вървят апартаментите в София?

1

Анонимен

преди 7 години

Айде бе, тука БХК няма ли? Как смее полицаят да си изпълнява служебните задължения?