28

1

преди 7 години

Решение 126 от 21.07.2011г. по ЧНД 370/2011 година на Апелативен съд Пловдив и Решение 142 от 1.07.2011г. по ЧНД 386/2011г., на Окръжен съд- Хасково

27

Анонимен

преди 7 години

Колко ли по 40 души вече лежат на съвестта на БХК и други подобни платени от САЩ организации?

26

Анонимен

преди 7 години

Европо, Европо, земно македонска! Я не сакам на Европа да е добре, я сакам на Русия да е зле.Тоя път ЕС изби рибата с тъпотията си и 40 души го отнесоха. След вашия път - повече.

25

Анонимен

преди 7 години

До пешуA turcite v BG ako iskat da se otdelqt kakvi shte sa ,ama si prost ganyo,az ne iskam na men da mi e dobre a na komshiyata da mu e zle

24

анонимен

преди 7 години

Русия искала да го екстрадираме.Ама моля ви се,как така Русия ще иска нещо и ние ще го изпърним-пълен абсурд. Ето това е политиката ,може да се изтребят хиляди,но ние ще си държим на нашето:как ще дадем на демона Путин нещо което иска,пък даже да е най изпечения убиец на света.То демокрацията не го позволява,нали така "демократчета"

23

пешу

преди 7 години

Вижте сега!Дали си борец за свобода или терорист зависи от това срещу кого си а не методите.В Турция кюрдите които атакуват само военни и полицаи са терористи но такива като тоя са отглеждани и благославяни.И на слепия е ясно че атентата на летището най-грозния в Турция до сега е в пряка връзка със завоя на Ердоганя обратно към Русия.Всъщност свалянето на самолета и цялата поддръжка на ИДИЛ бе дело на оня чатрак Давутуглу който сега е аут.Напълнов реда на нещата е чеченските му ортаци да дейтсва

22

Анонимен

преди 7 години

ПОРЕДНОТО ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ БЪЛГАРИЯ И УПРАВЛЯВАЩИТЕ СА ЗАМЕСЕНИ ВЪВ НЕМАЛКО МРЪСНИ ДАЛАВЕРИ И Е МЯСТО ЗА ПРИКРИВАНЕ НА ТЕРОРИСТИ!ЗА ТОВА БЕЛИТЕ ДЪРЖАВИ НИ ПРЕЗИРАТ И ЗНАЯТ ЧЕ ТУКА СИ Е ЕДИН КЕН ЕФ!

21

Берлин

преди 7 години

Да припомним: Преди половин година Путин официално откри най-голямата джамия в Русия.

20

БАЧКАТОР

преди 7 години

Турция поддържаше чеченските главорези да воюват срещу Русия. Ето те и се отблагодариха . Който копае гроб другиму.....

19

PD

преди 7 години

Вече трябва да е станало ясно на всеки, къде се отглеждат, обучават, и кой ги защитава тези елементи. Стана норма да са известни на полицията. Разбрахме и кой оказва натиск на съдбната система.Ако държавата не се вземе в ръце, и подчини агентурата, органите по национална сигурност не потърсят сметка на НПО, ще стигнем до саморазправи.

18

Анонимен

преди 7 години

с други думи Ердоган да очаква извинение от БХК и подобните им.Дано БРЕКСИТ-а събуди малко ЕУ и по отношение на НПО-тата, щото това тяхното го няма никъде.

17

2013

преди 7 години

Е кажете ги кои са тези правозащитни организации. Иначе са много гласовити, да обяснят сега като защитават някой, проверяват ли наистина какво е направил или просто карат по списък и нареждане от спонсорите си.

16

НЕевроатлантик

преди 7 години

Поредното доказателство,че евроатлантизма е "религия" на ***!

15

Фарисеите от Амн.инт

преди 7 години

Застъпници са били от "Амнести интернейшенъл".Логото на това НПО е увита вбодлива тел свещ с надпис "Работещ в защита на човешките права".Като всички НПОи това е силно политизирано с насоченост да търси сметка на всеки друг,но не ина себе си за клишираните си елементарни и повърхностни внушения.От наивност ли,от опростенчество,от политически реваншизъм и менторство ли,те ти изваждат очитеза да махнат прашинките в тях,а после винят другите че си без очи.Защитили ли саправата на жертвите?

14

Анонимен

преди 7 години

Всеки път обаче е бил освобождаван под натиска на различни правозащитни организации

13

българина

преди 7 години

Американското и турското посолство са лобиране да го пуснат политическия бежанец

12

fripp

преди 7 години

Излиза, че, за да направят мръсно на Русия, правозащитните организации, спонсорирани от Щатите, избиха 40 невинни човека. Същата лицемерна тъпотия доведе и до атентата в Бостън. Руснаците щели да се отнасят зле с него в следствието - ми много по-добре беше да спукат от бой гадината, отколкото да загинат толкова хора и да бъдат разбити толкова човешки съдби. Европа наистина се управлява от абсолютни ***.

11

Кришна

преди 7 години

Така е Веско, хирургът едва ли ще заколи брат си за дето е пропуснал постене или молитва. Примерът ти е прекалено драстичен и касае елементарни примитивни селски хора. Но това не означава, че няма високо образовани и работещи за хуманното благо силно религиозни хора. И за да не ме разбереш грешно, трябва да призная, че Аз не съм особено религиозен, но съзнавам, че хората имат потребност от това.

10

Fuck Off

преди 7 години

България няма нищо общо с атентатите организирани от султана за привличане на вниманието. Ако знаят експертите да кажат чий е, не да ми мънкат че приличал на ид почерка, ама не била тя.Като не е тя и са големите експери, да кажат чий е.

9

Ас

преди 7 години

Не отдаден, а фанатизиран ! Какво ? Герой ли ще го правим ?!0