212

Анонимен

преди 7 години

БЪЛГАРИТЕ СМЕ КРОТЪК, ДОБЪР И ПРИЗНАТЕЛЕН НАРОД, НИЕ УВАЖАВАМЕ И ЗАЧИТАМЕ ВСИЧКИТЕ СИ СЪСЕДИ И ПРИЯТЕЛИ, ПРОТИВОПОСТАВЯНЕТО Е САМО В НЕЧИИ БОЛНИ МОЗЪЦИ- ТРЯБВАШЕ ТЕАТЪР- ДЕМЕК ВИЖТЕ КАК СЕ БИЕМ С ТИЯ ДЕТО НАЛИ- ДАЖЕ НЕ МОЖАХА И ЗА ТЕАТЪРА АРТИСТИ ДА СЪБЕРАТ, АМИ ОБРАХА КУП БЕЗЗЪБИ НЕЩАСТНИЦИ И КВАРТАЛНИТЕ КЛЮКАРИ РИТАХА СЕ ПО КОКАЛЧЕТО И МЯТКАХА БАСТУНИ- Е ТЕ ТОВА Е ЖАЛКО И ГРОЗНО И НИКОЙ НЕ МУ ВЯРВА БЪЛГАРИТЕ ОБИЧАТ И УВАЖАВАТ РУСКИЯ НАРОД И ТУК И В РУСИЯ ЖИВЕЕМ ПО БРАТСКИ, РАЗБИРАМЕ СЕ.

211

Shopp™

преди 7 години

Храмът е построен с български пари,идьоти такива!

210

Aardvarki

преди 7 години

За сведение на заблудените-Този храм носи името на светите братя Кирил и Методий и е построен с дарения на българския народ!Руснаците само са принудили българските власти да го прекръстят на Александър Невски и да си измислят история, с която да манипулират и порусват българското население!Срам за тези, които не познават историята ни!

209

Анонимен

преди 7 години

че баш тая църква са я построили с пари на Руския народ ве, неграмотни неуки ***. После е подарена на нашата епархия. Кубетата са позлатени с руско злато, набрано от дарения на обикновени руски хора. Мислите ли че случайно рокерите са избрали точно Ал. Невски??? Срам за нас е тая неблагодарност. Затова сме дъно.

208

t-rex

преди 7 години

Тука такива фенове имат тия рокери, че като ги видят по една св ще им врътнат. Мен не ми дреме от рокери или военни, ама да ми развяват сърп и чук и руското знаме пред Александър Невски не съм съгласен.Нещо *** може ли да ми обясните как така сте националисти пък развявате чужди знамена?Ние в казармата се клехме в българското знаме. По тея с чуждите знамена ни учеха да стреляме!

207

до 260 pope

преди 7 години

Извинете да не сте от " нежните" евроатлантици?. Дрогирате ли се редовно ?.

206

pope

преди 7 години

Браво на всички , които не ги пуснаха в нашата църква. Никой не.ходи ей така да сее дръвчета на 2000км ОСОБЕНО руснак! Вън всеки доближен до диктаторска идеология !

205

Киро

преди 7 години

Добре са дошли братята славяни !!!

204

Анонимен

преди 7 години

Смъртно мразя русофобите ....

203

Дуле Савич

преди 7 години

а с асен генов и неготе камъни кво стана? ходи ли, не ходи ли? нали уж много се пенявеше по фейсбуука.

202

Анонимен

преди 7 години

Руските рокери са с японски, щатски и италиянски мотори, така както щерка ти е с китайски прашки, а жена ти с китайски сутиен. Глобализация му казват.

201

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Пълно беше с ИЖ-ета и Ковровци... - истински патриоти...

200

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 253Този който ни еца му носим възелин та даже се наместваме ! Този който някога ни е освободил - агресор бил! Типичен български синдром!

199

Анонимен

преди 7 години

Да се връщат в Азиатската си *** тия пиянки.

198

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и стигам до извода, цялата Дневникарска иззмет се е преместила тук.

197

Анонимен

преди 7 години

До АнонименТези черкези и гагаузи не са ми никакви братя!Ми то до 1878г. е било пълно с черкези и татари бе, сигурен ли си за произхода си? Па може и *** нин да си.

196

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 234Ние българите сме много привързани към традициите и не можем да разберем че самите ние сме потърпевши най-вече на собствената си авто-агресия! Можем да класифицираме това твое изказване като истински изблик на параноя - класическа! Могат ли 100 моториста да бъдат агресори?

195

Анонимен

преди 7 години

Добре , че са дошли те, че иначе нищо не се случва. Докараха цяла България до психоза. И създадоха работа на медиите. Браво!

194

Анонимен

преди 7 години

245 - Тези черкези и гагаузи не са ми никакви братя!

193

Анонимен

преди 7 години

ВЪН вълците от нашата свещена земя!