15

зяпнал

преди 7 години

Не е истина :))))) напиках се от смях :))))

14

Анонимен

преди 7 години

Ами с техните камъни, по техните глави! Кой знае кой събрат се е обадил, защото много добре знае къде е Янко и какъв му е номера. Това не е някой случаен.

13

АТАКИСТ

преди 7 години

"Едва след две седмици се сетил да се обади на майка си, която също живее в Градинарово, и да попита от какво е болен 6-годишният му син Николай и дали е оздравял."И аз едва след първата минута прочитайки статията разбрах, че лъже тоя!Що изобщо занимават народа с един ,който в бяла страна вече щеше да е осъден на парична глоба затова, че е подал фалшив сигнал към органите.

12

Стършел

преди 7 години

.....този клип го гледам за първи път..., е няма такъв смях....както казват тинейджърите къртиии.

11

ШОПО

преди 7 години

Лъже ! Белким го съжалим и му съберем пари...

10

Maria

преди 7 години

Poglednete si zaglavieto ! SAS se pishe pred i samo pred bukvite "s" i "z" ! Izvinete me , che pisha na latinica , niamam bugarska klaviatura .

9

пичага

преди 7 години

Пенсионерите десетки хилядарки дават, тоя само 600 еври са му се откъснали от сърцето! *** му работа!!!

8

Анонимен

преди 7 години

Абе тоя какво лъже - бачкал от 7 до 20 часа, по 11 часа. Кой бачка в Германия по 11 часа бре. А ако бачка толкова му се плащат извънредния. И нямал пари, праща по 50 е на детето си. Знам ги такива - смучат всяка вечер по квартирите водка и по 2-3 кутии н цигари по 5 евра на ден . Ми няма да имате пари, пияници такива. А детските, които немците дават - 182 евра на месец къде отиват? Пак за цигари и пиене.

7

Анонимен

преди 7 години

*** преметнал друг *** ха ха ха

6

Анонимен

преди 7 години

лелееееее....ама тези наистина ли по цял ден така си крещят????????? жена съм,против боя съм , но ако аз бях на мястото на ***,на тази щях да и счупя пръчката в главата още в първата минута...и после на всеки 10 мин. по една тояга.

5

Агент Мики Маус

преди 7 години

Пловдивските баби броят по 30,000 . Тия ?600 са си направо ПРОМОЦИЯ като за "наш ***"

4

Анонимен

преди 7 години

ко? не!

3

Анонимен

преди 7 години

Е ша 600 евра шари ли са?! Ако беше жив Батето щеше да каже че това са пурите му до обяд - нема и половин дупедатска заплата

2

Хейтър Тролев

преди 7 години

Този ако беше в САЩ досега да са милионери с тъщата. С тази крилата фраза и този цветущ изказ на жената. Щяха да платят едно "копи райт" и да изкарат една модна линия на дрехи и всякакви продукти. Ама и те като останалите 8 млн души са имали "късмета" да се родят в Бг

1

Сп???нс

преди 7 години

Не да го критикувам , ама аз не съм в Германия и кола имам и квартира и разходи и т. н. и пак успявам да си ида до България 1-2 пъти на годината.