122

Анонимен

преди 8 години

190- ИЗОСТАВАШ НЯМА ВЕЧЕ ТУРСКИ ИБРИЦИ- ЗАЩОТО ОТНОВО СТАРТИРАТ ПРЕГОВОРИ ЗА ПОТОЦИ- Е НА СЕГА НАМА ДА ИМАШ ПРЕВОД ЗА НЕ АКТУАЛЕН ПОСТ- СЕГА ИМА ТУРСКИ БРАТЯ.

121

Гърците

преди 8 години

Гърците са им дали шенгенски визи.

120

Анонимен

преди 8 години

Те идват- тяхно желание, ние ще ги посрешнем ли - зависи от нас. Какъв е проблема ?

119

абв

преди 8 години

Да са живи и здрави нашите кръвни братя! И да се пукат от педерунгелски яд турските ибрици!

118

Боби

преди 8 години

До време 189Наполеон дойде с френски дрехи срещна се с най-големия съюзник на Руснаците Генерал Зима и се върна с подвита опашка и дрипи.Сталин отиде във Финландия неподготвен за тамошния Генерал Зима затри хиляди млади животи, обаче научи си урока, смени междувременно командването и спечели след 3 месечна подготовка за точно 2 седмици.Хитлер дойде с модерните немски дрехи и след неговата среща с генерал Зима загуби битката за Москва. А след това и Войната

117

време

преди 8 години

"великата русия" едни дрехи неможе да им ушие, какво остава за мотор. Ама щели да воюват със запада хахааха не знам те ли са по-смешни или фенчетата им дъртите *** тук с фантазиите си. Друго се чудя...защо не си карат в Еразииския голям съюз ами пак се бутат при нормалните хора...комплексари до гроб.

116

БГ

преди 8 години

Не се хабете граждани, горе написаното не е за вас, то е за хамериканците, като извининие че видите ли ама не сме ги пуснали ние, някой друг им е дал визите и ние де, нема как да ги спреме. Молил ви началник не ни наказвайте... То бива подвиване на опшката и скимтене пред господарите но това направо тотално унижение за нация, народ и държава...

115

Krom

преди 8 години

И какво Ви бърка в отвора дали няколко каращи братя са дошли на мотори в България? Не разбирам, какво поражда тази буря в чаша вода. Моторджиите сме свободни хора. Волни сме. Къде видяхте в това проблем? Според мен, еднакво добре дошли са и руснаци и американци и които и да са други, след като не Ви пречат. О, не. Пречат. Проблем имат малките нации като нас, с малка територия, малки хора и големи комплекси. Смешни, но големи. Оставете хората да си живеят техния и си живейте Вашия живот.

114

Поп Грую

преди 8 години

До Анонимен 221Anton Genoff си е наточил ножчето, ама късичко било - трябвало да е 700 метра това ножче, че от по-близо му се разтрепервали коленцата...

113

Ха- ха- ха

преди 8 години

Русофилските пoмияpи се наежика и вече сънуват как са взели властта, направили са народен съд и са вкарали българите в концлагери и затвори.

112

дневен вълк

преди 8 години

А бе кой ги пусна тея ***?

111

Анонимен

преди 8 години

Бах ти смешниците. Пак се опитват да копират нещо и пак го правят по руски извратено и смешно. Жалка гротеска.

110

Анонимен

преди 8 години

Тия ги води из страната един комсомолец.Същия който заби шамар на Сидеров.Аре стига с тия червени постановки а?

109

Анонимен

преди 8 години

Тия ги води из страната един комсомолец.Същия който заби шамар на Сидеров.Аре стига с тия червени постановки а?

108

Анонимен

преди 8 години

""Доларджиите кого заблуждават? България е хамериканска колония от 89-та насам. А някой региони са турска провинция"".................тя любимата ти Русия е вече чеченска провинция та успокой топката ... това, че обичаш комунизма, СССР и путин си е само твой проблем.

107

соросоид

преди 8 години

Не, че нещо, ама СССР никога не си е отивал от Русия. Сигурно си от ония комплексирани пенсионерчета, които обвиняват за всичко "капиталисти, демократи и американци" - много сте зле. Дори, ако астероид се насочи към Земята, пак Обама и американците ще ви са виновни, направо сте за съжаление, неграмотни *** такива.

106

сталин

преди 8 години

Хората в Полша и Чехия много добре помнят, как Сталин ги нападна без обяснение и изби армиите им на изток в черния си план да зароби европа. Не по малко от Япония заслужаваха Две едри бомби за това.

105

kucheta

преди 8 години

Колкото и да лаете вече не сме руска част. Няма ги вече милионите дърти службари. Bye bye чукчита.

104

ииибачъ

преди 8 години

Аз кат карам балканче от 73' някой иска ли ми шенгенска виза - нйййеее! ШШшш иббъ руските мотористи

103

Анонимен

преди 8 години

утре същите тези ще кажат, че България е част от СССР и вие ще се съгласите и дупе ще дадете, защото българо съветската дружба е като като слънцето и въздуха за всяко живо същество, а путинизма е най-хубавия строй на света.Добре, че вече нямам нищо общо с България.