7

Анонимен

преди 7 години

Хайде стига с тия пропаганди тип партиен секретар на село! По-бедните държави в ЕС на практика бяха превърнати в неформални колонии. Нашият велик пълководец, взема само заеми и отчита милиарди излишъци, а няма пари да всигне заплатите на учителите. То и деца вече няма, освен разн цветни субпродукти. И какво? Направи магистрали за да могат големите компании да си продават скъпо нещата произведени в Азия ли? Каква сплотеност? В краденето ли?

6

Анонимен

преди 7 години

Ще му се на Сорос още една криза да направи още някой милиард... Но колкото и да ги "предвижда" май този път няма да обеднее 80% от света, за да спечелят няколко борсови спекуланти.

5

Анонимен

преди 7 години

Сорор каза това Сорос каза онова...Абе ей ! Сценария за ЕС Сорос ли го пише?

4

Писна ми

преди 7 години

Англичаните не ми ги хвалете - първо гласуват за излизане, после четат за какво са гласували. Има да чакат на опашките за паспортни проверки за любимите им пътувания из Европа. Ако могат да си ги позволят с този курс на паунда

3

anti

преди 7 години

edva li xorata v evropa 6te za6titqt zadnicite na 1 vlak xora, za da si vzimat klastite zaplatki tam,po skoro soros za6totavga sebe si47391

2

Анонимен

преди 7 години

Въпроса е какво се опитва да проповядва за да предизвика криза за да спечели наново.Все пак човека е доказан професионалист в това отношение.Явно че в сегашната ситуация не е намерил начин да си увеличи печалбите, и човека си търси начини.

1

Анонимен

преди 7 години

Този ЕС твърдо си върви към разпадане. Не можа да се осъществи колониалната структура която бе заложена.Сега ни изнудват да продадем дружествата си опериращи върху южен поток, или ще плащаме глоби.А не може ли да си пуснем Белене! Или и ние като турците да им пуснем мигранти, да ги видим колко са толерантни. Разбиха всичко работещо в България. Като се сетя, че БТелефоннаК я продадоха за по-малко от годишната и печалба. И това са ми управници. Всички били в парламента последните 26г да се избият.