26

Анонимен

преди 7 години

До ер донещо май не си наясно! атентата е извършен от чеченец, руснак, ***!

25

Хаха

преди 7 години

Моя приятел турчин май си легна.. или е отишъл и той да изпробва новия мост! :D

24

Хаха

преди 7 години

Е добре де, какво ме интересува моста или Османската Империя? :D Влез отново в 21 век и ми отговори на въпроса: Щом в Турция е толкова "хубаво" защо толкова много турци идват да живеят в България или в други страни от Европа?

23

ТУРСКИ

преди 7 години

До ХахаОТГОВОРИХ ТИ, НО ПАК ДА ТИ ОТГОВОРЯ :))))НОВИЯТ МОСТ -НАЙ ДЪЛЪГ В ЕВРОПА,НА КОЙТО Е СЧУПЕН СВЕТОВЕН РЕКОР ОТ 400 КИЛОМЕТРА В ЧАС НА МОСТ, ОТ ТУРЧИНА КЕНАН СОФУОГЛУ, СЕ КАЗВА:"ОСМАН ГАЗИ", НА ИМЕТО НА ОСНОВАТЕЛЯ НА "ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ",ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ Е БИЛА ДО ВИЕНА :)))))

22

Хаха

преди 7 години

Абе приятелю "турчин" може ли да ми отговориш на въпроса който ти зададох или не?

21

ТУРСКИ

преди 7 години

ЗАБРАВИХ, НОВИЯТ МОСТ СЕ КАЗВА"ОСМАН ГАЗИ",НА ИМЕТО НА ОСНОВАТЕЛЯ НА "ОСМАНСКАТА ИМПЕРИЯ "

20

Анонимен

преди 7 години

Е като е толкова "хубаво" в Турция.. що всички турци се натискат да идват в България? И 5 милиона живеят в Германия? Хаха само питам: ))

19

ТУРСКИ

преди 7 години

МОТОРИСТ ПРЕЛЕТЯ С 400 (ЧЕТИРИСТОТИН ) КИЛОМЕТРА В ЧАС,ПРЕЗ НОВИЯТ ТУРСКИ МОСТ - НАЙ ДЪЛЪГ В ЕВРОПА ,ТАКИВА МОСТОВЕ ПРАВЯТ ТУРЦИТЕ :)))ДА МОЖЕШ ДА ЛЕТИШ С 400 :)))))МОТОРИСТЪТ Е ТУРЧИНА - КЕНАН СОФУОГЛУ :))))ТОВА СМЕ НИЕ ТУРЦИТЕ,ВИЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ И ПОДКРЕПЯЙТЕ КЛОШАРИТЕ,УСПЕХ :)))))))))))))))))))))))ХА-ХА-ХА-ХА-ХААААААААААААААААААААА

18

...

преди 7 години

Тя Турция е "забравила" за атентата ама въпроса е до кога ще бъде така? Какъв байрам, какви 5 лева?! От исляма нищо добро не е излязло.. няма и да излезе!

17

Анонимен

преди 7 години

В ТУРЦИЯ ЗАБРАВИХА ЗА АТЕНТАТА,АТЕНТАТЪТ ВИ НЯМА ЕФЕКТ,ДНЕС ЕРДОГАН ОТКРИ НАЙ-ДЪЛГИЯТ МОСТ В ЕВРОПА,ГОТВАЯТ СЕ ДА ПРАЗНУВАТ БАЙРАМ,И ВСИЧКИ СА ВЕСЕЛИ И ЩАСТЛИВИ,МОКЪР ОТ ДЪЖД НЕ СЕ БОИ :))))))

16

Анонимен

преди 7 години

Сирия пък какво ви пречеше та и вие взехте да подкрепяте задокеанските си другари. Тя беше единствената светка държава в региона с баланс между всички религии. Като дойдар брадатите чаршафи с мозък от средновековието кой мислите, че ще виостави да си живеете спокойно.

15

ер до

преди 7 години

Всичко това беше неизбежно.И по зле ще става.Либия,Сирия,Ирак,сега е ред на Турция.Исляма ще бъде унищожен.Неизбежно е.Както индианците,аборигените и други видове култури бяха заличени от еволюцията,така и мюсулманите ще бъдат претопени.Еволюция.

14

Анонимен

преди 7 години

С тази политика Турция е обречена. Ердоган се издъни много жестоко. Имперските му мераци обричат страната му на дълга и мъчителна агония.Турция дефакто вече няма приятели а само врагове.

13

помак

преди 7 години

Турция ще стане, още по-силна,още по-просиерираща и още по-богата.Колкото и да са мрачни прогнозите на"експертите"то Турция ще пребъде!

12

Ххх

преди 7 години

Много ми е жал за Турция и турския народ! Никой не заслужава подобно нещо! Попиляха ги, разсипаха ги от атентати! Тези ислямисти ще върнат страната отново в 18 век! Язък им на турците за парите и за светската държава!

11

Анонимен

преди 7 години

Притеснявам се единствено ония дето Бай Тошо с толкова ум и далновидност разкара,плюс икономическите мигранти от 90те да не ни се намъкнат обратно като почне патакламата....Тююююююю.....

10

турчин

преди 7 години

НЕ ме интересува кой каква сила е,интересува ме да има мир на земята и в региона.За съжаление загубата на невинни жертви ни обединява.

9

турчин

преди 7 години

И още една истина ще ви кажа за запада.Ако успеят да разбият Турция,ние от балканите ще им слугуваме.

8

Анонимен

преди 7 години

Сина на Ердоган купува евтин нефт от ИД и после го продава на САЩ.

7

турчин

преди 7 години

До вчера твърдяха че Турция помага на ИД,а сега обратното.Факта е че Турция води война с ИД!