17

РУСНАК

преди 7 години

ДОБРИЯТ И ВЕЛИКОДУШЕН ЕРДОГАН ЩЕ СПАСИ РУСНАЦИТЕ ОТ ГЛАДНА СМЪРТ И КАНИБАЛИЗЪМ !!!

16

Дедо Гого

преди 7 години

Сталев, Сталев, това ли ви е дипломацията ? Как може жалките гърчове на един политически труп притиснат в ъгъла - да окачествяваш на "силен ход" ???? Бе, много ви изостават часовниците, бе - и на тебе и на него...Той да не би да ти е пример за политик, а ?

15

Пешко

преди 7 години

До SharkСлучилото се е просто в интерес и на двете страни. Личното ми мнение е, че цялата работа е подготвяна поне два месеца. Просто е невъзможно това "извинение" да доведе до толкова бърза развръзка във всички области на отношенията Турция-Русия. С "извинението" Ердоганя рискува да го нарекат малодушен и "клекнал", но постигна своето. Вовчо пък го играе великодушен. Символиката е ясна, остава да видим как пропагандно Ердоганя ще стане отново истински държавник и приятел

14

Shark

преди 7 години

Сега! Хайде да не се мъчете да ни убеждавате колко велик политик е Ердоганя. Направил бил силен ход, глупости, направи отчаян ход, защото видя че няма да му минат ориенталските номера, Турция остана без туристи, газопровод нямаше да има и т.н. масло в огъня наля и излизането на Великобритания от ЕС, което може да доведе до разпад на целия ЕС. Което пък ще доведе до засилване на позицията на Русия и тогава Ердоганя няма да има пред кого да си придава мурафетите, защото пред Путин те не минават.

13

Анонимен

преди 7 години

Антиционист, ако не си забелязал Путин е император на света в момента.

12

Анонимен

преди 7 години

Що не викнахте Каролев да покоментира малко? Той нали е специалист по всичко.

11

антиционист

преди 7 години

В ерархията на премиерите и президентите в света Нетаняху се явява в ролята на техен началник,а те на негови подчинени.

10

Сляп путинист

преди 7 години

Като гледам мотоциклетите им, всички са руски-Урал, Иж... Ето това е икономика! Гледам и не вярвам на ушите си!

9

Пешко

преди 7 години

Впрочем сега Ердоганя и главният ционист Нетаняху врагове ли са или са наши момчета, истински мъже и държавници?

8

Пешко

преди 7 години

До до ПешкоНе съм никак сигурен, че някой е канил сталинисто-путинистите от "Нощни вълци" (по техни лични признания и символика), ама това не го споменаваш.

7

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза сега? Най-големите гейове са путинските тролчета. С тотално отсъствие на мозъчни клетки и за няколко копейки правят пълна шпакловка на джуджето, което каквато поза им каже, такава заемат. Сега и на Ердоганя ще трябва да пускате! Пак!

6

Видиш ли сорос,

преди 7 години

сaмо бой,бой,бой...

5

Пешко

преди 7 години

до Анонимен 6, това, което разбрахме е, че група зовяща се български патриоти са нападнали свои сънародници, за да позволят безпрепятствено преминаване на граждани на чужда държава на българска територия. Ако не схващаш горната безсмислица, вероятно и ти си подобен "патриот"

4

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 3Ти може и да си разкрачен, но не обобщавай! Какво невярно е казал Плевнелиев? Дори сдобряването на императора и султана е отново в наш ущърб и доказателство за правотата на Плевнелиев! А ние дори не сме им свалили самолет! Проблема на вас путинчетата е, че нямате нито едно доказателство за добронамереност на руската политика към България! НИТО ЕДНО!

3

Путин:

преди 7 години

Товарищ Ердоган, вы уже не терорист!

2

Анонимен

преди 7 години

Големите сили си стоплиха отношенията, само ние с изказванията на Росенчо пак ще останем разкрачени.

1

Пешко

преди 7 години

"И двата хода са много силни, но надали са умишлено съчетани във времето, коментира Сталев."Не, в никакъв случай не са умишлено съчетани, тва че Нетаняху и Вовката се срещнаха поне два пъти в последните седмици също е случайно и нема нищо общо. Какви са тия анализатори, дето ги канят, голяма питанка ми е.