7

Анонимен

преди 7 години

Какво стана с евродирективата за парното и сградната инсталация. Има ли контролни органи и защо толкова години не се въвежда? Публикувана е и в държавен вестник. Некой някого не трябва ли да санкционира? Нещата са и в съда от няколко месеца. Има ли съд, работи ли? Или всички се правят на глухи и неми. А бързатежда осъждате невинни хора. Пу не ви е срам!

6

Запасен

преди 7 години

Продължение:....0% сградна инсталация и разпределение САМО и ИЗЦЯЛО възоснова на показанията на топломерите (уредите). Так който не ползва парно, няма да плаща.За всички тия неща правите ПРОТОКОЛИ с подписи, и ги връчвате с входущи номера на Топлофикация и Топлинния счетоводител. И ако не променят нещата както вие - СОБСТВЕНИЦИТЕ НА СГРАДНАТА ИНСТАЛАЦИЯ, сте решили - бой, бой, бой до спукване!Само така могат да се оправят нещата с монополистите - со кротце, со благо, и со повечко кютек!

5

Запасен

преди 7 години

Начин за справяне с "Топлофикация":1.След решение на Общото събрание премахвате щранг-лирите. Така отпада начиисляването "по мощност", чрез което задължително ви цакат! Които искат топло в баните - прекарват си по вертикалата обикновени тръби и си слагат радиатори С ТОПЛОМЕР (уред за отчитане).2.Топлоизолирате ВСИЧКИ ТРЪБИ в т.ч. и вертикалните през апартаментите! Да останат "голи" само топлоизлъчващите устройства.3.Всички абонати на една абонатна станция вземате решение за 0% сградна

4

бла,бла

преди 7 години

Откакто изрязах всички радиатори и ги спрях тези, се чувствам една идея по-щастлив.

3

Trol

преди 7 години

Еее....алооооууу..какви 280 литра на денонощие??Как ще го докажат това?Каква наредба??Да не би Топлофикация да е законодателен орган та аз ще се подчинявам на техните наредби??Какви дела ще им спретна...50години ще си ги влачим ако искам.Гов*на ***

2

Анонимен

преди 7 години

Цитат: "ще имат да плащат за топла вода средно между 240 лв. (за едностаен апартамент) и 324 лв. (за тристаен апартамент)."Това е 20 лева на месец и 27 лева на месец, но не е особено точно. Например, едностаен с 4-*** живеещи и тристаен с един живеещ - колко ще плащат за едностайния и колко за тристайния?! Аз май плащам повече на месец от тези 27 лева, а сме двама в двустаен.

1

77777

преди 7 години

Не особено смислена информация.Може би по-полезно щеше да бъде да напишат какви са средните сметки за парно и отделно за топла вода, както са ги започнали, но само частично.