7

Анонимен

преди 7 години

За Русия и Китай брехит- та е много удобен стабилизира тяхната икономика,за САЩ нещата не стоят така, да и тяхната икономика дърпа напред обаче губят сериозен сътрудник от Европа т.е. отслабва тяхното влияние върху европейския съюз,Сащ и Британия по исторически причини са сериозни сътрудници.Така че САЩ също са губещи от цялата работа. Не поради факта ,че четвъртата сила е по слаба ,а защото загубват влиянието си върху нея.

6

анон

преди 7 години

тая муцуна е на сигурен в безнаказаността си човек. много ме дразни

5

Анонимен

преди 7 години

Да, лесно контролираха европа и заповядваха на страните какво да правят, нищо че е в техен ущърб - кажат на баба Меркел какво и как да гласуват и всички чинно гласуват - налагат ембаргота с лека ръка, нищо че няма къде да си пласират продукцията да затъват фирмите в дългове и затварят работни места, еврото губи позиции спрямо долара заради тая пачавретина.А няма ли ЕС - всяка страна сама ще решава какво да прави и на Килъри/Обама ще им е много по-трудно да командват европа

4

Анонимен

преди 7 години

А това не е ли тяхната рецепта за справянето с дълговата им криза?

3

Анонимен

преди 7 години

Да се чете: "Обама притеснен за глобалния растеж на Путин и Русия, след Brexit"За притеснение си е. И то силно. Баба меца все повече измъква кокала от устата на глобалния копой.

2

Анонимен

преди 7 години

Обама да се притеснява за глобалния спад на Сащ, вместо да вие на чужди гробища

1

Анонимен

преди 7 години

То глобалния растеж на богатите държави дето цоцът бедните може ида спре...Ще спре ли тогава глобалния спад на такива като нас?!