12

Анонимен

преди 7 години

Кюрдите не атакуват цивилни май. Наблюдение отстрани. Тези от Даеш са абсолютно луди и президента им на Турция и властите там трябва да ги насмете ИС, че този терористи убива цивилни трябва просто да бъдат заличени от земята, защото не са хора.

11

Край

преди 7 години

Абе питайте ЦРУ да не е Хизбола. В Бургас знаеха още преди атентатора че е Хизбола.

10

минаващ

преди 7 години

Хах... Носел белезите на.... Носи на ЦъРъУ, а не на тяхното отроче - ИД !Видяха, че шЪ сЪ разберат турците с руснаците и... БУМ!

9

Жоро

преди 7 години

Крадеца вика: - Дръжте крадеца!

8

Анонимен

преди 7 години

Светът се променя. Едно време терористите казваха " В името на народа" , а сега....

7

638 атентата

преди 7 години

Цру е най-голямата терористична организация в света. С 638 неуспешни атентата на Цру да убие Фидел Кастро! С такава бройка не могат да се похвалят Ал-Кайда, ИД, талибаните, ДС и Педро Пороченко, взети заедно!

6

снимка на двамцата

преди 7 години

Най-важният приятел на Ислямската държава е Джон Маккейн. Джон Маккейн и шефа на Ислямската държава Абу Бакр Ал-Багдади са приятелчета. Има снимки на двамцата от 27.05.2013. Попитайте Джон Маккейн за атентата. Той със сигурност ще ви каже, кой го е направил.

5

Су 34

преди 7 години

Кат купувате петрола на ИД на Джераблус е така!

4

Анонимен

преди 7 години

САЩ трябва да получат световна икономическа и политическа изолация и тероризмът и ИД мигом ще изчезнат

3

Анонимен

преди 7 години

ТУРСКИТЕ МЕДИИ ОБВИНЯВАТ РАМБОВЦИТЕ,А САЩ СЕ НАПЛАШИХА И ПРЕПОРЪЧАХА НА АМЕРИКАНЦИТЕ ДА НЕ ПЪТУВАТ ДО ТУРЦИЯ,ТУРЦИТЕ ЩЕ ГИ ПЪХНАТ В ЧУВАЛИ, НЯМА ДА Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ

2

ами

преди 7 години

Те са ваша рожба,вас няма да ви ударят!А и вие можете отлично да си спретнете едно атентатче/както кулите близнаци например/

1

Анонимен

преди 7 години

А свалете и Асад заради комшийско-продажни интереси, че шоутода започне. Европа ли да се готви сега? Тая война срещу тероризма най-блага за разходи на средства и сплашване на хората по другите държави. Ми тя стана като "Дързост и красота" - тамън си мислиш, че теглото е свършило и нов сезон се задава. Артистите са други, но в същите роли и сюжета е същият.