24

Анонимен

преди 7 години

Путин знае какво прави.Огромният внос от Турция и ЕС смазваше руското производство.Сега самите руснаци искат удължаване на санкциите,за да се стимулира родното им производство. От санкциите страдат в ЕС и най.вече Полша.А в България икономиката е замряла,селското стопанство е унищожено,няма производство.Огромен внос от Турция,Гърция,Кипър,Франция,Египет,,Румъния,Полша ни залива от всякъде.Разчита се на европари,които ще свършат и тогава ще стане като в Сомалия.

23

мужик

преди 7 години

нека да го продължи още10 г

22

Колио

преди 7 години

Путин е човека с най голяма армия в света с едно учтива запове върна 5 милиона от Турция с втора ги пусна на там.Което ще рече че при реална заплаха той може да мобилизира 10 милиона за 24 часа.да ги вьоражи и премачка които си поиска.Дано толовете в Европа са схванали положението че току виж Русия се разшири 10% иотвори митница в Лондон.

21

АТАКИСТА

преди 7 години

.....ЩО , ДА НЕ ВЪРНЕМЕ И "ИЗТОЧНА РУМЕЛИЯ"---КАТО ВАРИАНТ ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ НАТО И ЕС!ТАКА --- СЛАВАТА НА РУСИЯ И ТУРЦИЯ , ЩЕ Е ...............ПО РАВНО В БЪЛГАРИЯ!

20

до 25

преди 7 години

Не. Пропуснах парада защото набарах един софийски евроатлантик и го скъсах от "интегриране".

19

ТУРСКИ

преди 7 години

ЩЕ ВНАСЯ ОТ БРАТСКА ТУРЦИЯ,ТУРЦИЯ ОФИЦИАЛНО Е НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ПРОИЗОДИТЕЛ НА ЗЕМЕДЕЛСКА ПРОДУКЦИЯ В ЕВРОПА :)ШАХ И МАТ :)))))РАМБОВЦИТЕ И ХИЛЯДИ БОМБИЧКИ ДА ГЪРМЯТ,ВСИЧКИ ТУРЦИ В ЕДНО ИМ ПОКАЗВАМЕ СРЕДЕН ПРЪСТ :)))))ПЪК И НИЕ ИМАМЕ РЪЦЕ И НИЕ МОЖЕМ ДА ГЪРМИМ :)ХА-ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААААААААААА

18

Анонимен

преди 7 години

До до 20Ти ли беше с изрязаните бански в цветовете на руското знаме и лика на Путин отзад?

17

до 12 обява

преди 7 години

<< обява>> Активен механник на натовски военни машини търси своя женствен със снежно бяла кожа гей от град София. С изисквания : да не се дрогира, да проповядва евроатлантическите ценности, да е с пронатовска ориентация. За контакти " раковска 134".

16

до 20

преди 7 години

Недей да лъжеш нежний другарю, видях те на гей парада в прегръдките нс един африканец...

15

Анонимен

преди 7 години

Г-н Путин на умрело куче нож вади. Няма нужда. ЕС е на смъртен одър. Попа чака в двора...

14

АТАКИСТА

преди 7 години

ИСКАМЕ РЕФЕРЕНДУМ --ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ ЕС!ИСКАМЕ , ОТДЕЛЯНИЕ И КАНТОНИЗИРАНЕ НА КЪРДЖАЛИЙСКА , ШУМЕНСКА , СИЛИСТРЕНСКА И РАЗГРАДСКА ОБЛАСТ /НА ОТДЕЛНИ КАНТОНИ , КЪМ ЕС, НАТО и ТУРЦИЯ/.

13

до 19

преди 7 години

Абе ти да не си с обратни евроатлантически наклонности ?.

12

Анонимен

преди 7 години

РУСНАЦИТЕ ДА ПЪСАТ ТРЕВА И МЕЧО АКО ПО ПРАЗНИЦИТЕ

11

Анонимен

преди 7 години

Ще ядат храни от братска Турция. Нали отново са първи приятели!

10

Цаньо

преди 7 години

Императорът е далновиден и мъдър човек

9

Анонимен

преди 7 години

Топли картофи вьв вряща вода моля! После в туркието на море моля! После обрато в русията моля! Наляво на дясно крьгом миррррно! Ходом марш моля...

8

Анонимен

преди 7 години

В Русия е така, царя казва какво да ядете, какво да пиете и къде да почивате

7

обява

преди 7 години

За всички активисти ще има две парчета пица, а за най-дейните и трето.Хора доказали себе си като baihui, АТАКИСТ, Ч.Карта #7 има трето парче по подразбиране.За получаване:СофияПозитано 20лице за контакти-Кутев

6

55

преди 7 години

Абе,ще издържат братушките още година и половина,те и без това от ограничения и лишения не са разбрали че Втората световна война е свършила..

5

Пешо

преди 7 години

Аууу! Запада потръпна ужасено!А ембарго на износа на отрочета в западни университети и покупката на имениица в LA за любовнички...нема ли?Популистки смешковци.