6

хуиу

преди 7 години

До Бисербисерчо,само да ти кажа, че мога да ти го дам на устенцата сега ,на момента,ако си в Лондон. ако не,през месец септември се прибирам, ще трябва да почакаш. Ако желаеш, остави телефон за връзка!

5

една от многото

преди 7 години

Не се притеснявайте много. Лирата ще се стабилизира, ще работите като досега най-малко две години, а след това най-вероятно тези, които имат работа ще останат, а ще си отидат само тези с помощите. По-спокойно бе, хора! Ако британците искат да си запазят някои права, трябва да зачитат правата и на другите. Няма да имат избор!

4

eй 3

преди 7 години

Много повтаряш бе човек, ти да не заекваш!? Това го четохме в статията....

3

Анонимен

преди 7 години

Засега няма да ги гонят. На този етап. Само трябва да бачкат яко, защото който не бачка яко след 2 години ще го изгонят, само 1-2% които са бачкали най-яко ще ги оставят, другите - аут! Но на този етап няма да го гонят. След година две може и да ги изгонят, но засега остават по старите правила.

2

Верту

преди 7 години

За какво ще се потиш с яко бачкане, след като лирата се пбезцени и ще пада още? Ще избягат доста гастарбайтери. Всичко си има някаква цел, няма смисъл да гонят чужденците, в свят на демокрациите в който всичко се осъжда за расистко.....ще направят така че сами да си отидат. За обикновения човек всичко е хаос, само престъпността е организирана

1

Бисер

преди 7 години

Сега ако тръгна и се потя яко с бачкане, след 2 години трябва да си тръгвам ли, а ако работодателя ме хареса и иска да остана, тогава КАКВО ?