7

Анонимен

преди 7 години

На първа среща всеки се опитва да послъже малко да си вдигне акциите и жени и мъже толкова ,че после да могат да се измъкнат .Женкарите и подобните от нежния пол( да не слагаме отрицателни нарицателни на дамите, не че не го заслужават но все пак са дами) та така де те вече влизат в супер перфектни лъжци.Много са добри дори и детектор на лъжата могат да преметнат.Така ,че по добре разчитайте на втората среща, където вече има общуване а не вдигане на акциите.

6

до5

преди 7 години

Да е жива и здрава майка му на човека, ние където не се допитваме до майките си питаш ли ни до къде я докарахме жена-деца все командири висша класа ,грам спокойствие няма.А човека какво гледа си живота спокойно и всичко си му наред.Защото имал благоразумието да послуша майка си.А ти разтягаш разни локуми за мъжкарана за обсебване. Щастието е най важно има ли го, всичко е наред.Няма ли го никакви локуми не вършат работа.

5

Анонимен

преди 7 години

До 1Да звънна едно телефонче на *** да я питам дали ще те пусне навън.? Някои мъжки майки като останат без мъж. Обсебват синовете си. И в оптефелен момент започват да имат проблем с връзките жените общуването.

4

Анонимен

преди 7 години

Бе, номер 7 - щом ти е толко голям -ами намотай си го на ушите и казвай, че си колонка за бензин.

3

Анонимен

преди 7 години

Мен ми е голем. Затова на първа среща не го вадя и не казвам нищо за размера, че се плашат и бегат! Веднъж една ми каза: *** недей с ръката... Тогава я хванах за раменете за да разбере че това долу не ми е ръката. А една друга на първа среща ме пита: Какво имаш в джоба? Аз си извадих цигарите, а тя: ауууууу... После не вдигаше телефона. Затова на първа среща не говоря за секс. Стоя все свит и гледам да не личи. Тесен панталон е абсурд да нося. Направо е смешно..

2

Анонимен

преди 7 години

.... Таковата.... ъхъ... Ммм ахъ... ти си ми втория.

1

Анонимен

преди 7 години

Аз все забравям какво трябва и какво не трябва да казвам. Затова оставям мама да говори вместо мен. Аз си мълча и си хапвам пилешки хапки (алкохол не пия!), а мама разговаря вместо мен с момичето.Досега още не мога да си намеря момиче, но те днес са такива... Нищо, мама и без друго казва, че още е рано. Та аз съм само на 42! Като дойде времето, мама ще ми намери момиче!