220

П.Петров

преди 7 години

До ТурчиHaТримата терористи от летище Ататюрк са с руско, узбекско и киргизко гражданство. Сега си задай въпроса как тези лица са стигнали до Турция, след това в Сирия и от Сирия са се върнали в Турция, за да се гръмнат.Кой им е помогнал - турската държава и служби, руската държава и служби или и двете ?

219

Анонимен

преди 7 години

От цялата ти словесна дитирамба става ясно, че нищо не ти е ясно, спокойно можеш към многото си псевдоними да добавиш и "булгур". Путин не е десен политик, а отявлен диктатор и популист.Абсолютна глупост е да твърдиш, че в България са привнесени ислямизацията и турцизацията при положение, че турци живеят тук от време оно и те традиционно изповядват исляма. В България привнесени са единствено комунизма и русофилията като средство за заробване. Не случайно се изповядват от социални маргинали.

218

Анонимен

преди 7 години

Казах от векове, не от сега. Обобщения може да си позволиш да правиш само върху достатъчно голям отрязък от време.

217

всички гледни точки

преди 7 години

Че тя тази Свещена лига е от много скоро време! Да вземем да се върнем тогава по времето на викингските експанзии!

216

Анонимен

преди 7 години

Няма как да се сетиш нещо което не си чел. Прочети повечко и ще спреш да се чудиш. Започни със свещената лига да речем.

215

всички гледни точки

преди 7 години

До анонимен 276,Може би да е така, само че ми кажи кога "запада" е помагал на Русия против Турция, че нещо не се сещам?

214

всички гледни точки

преди 7 години

Сега ще е голям майтап, въпреки благословията на "бащицата" руските туристи в Турция да се увеличат в незначителна степен!

213

Анонимен

преди 7 години

Путин ще отчете бум на новородени русначета догодина, след заслужените отпуски по Егея.

212

Анонимен

преди 7 години

Само объркания русофил не е разбрал, че Турция и Русия от векове си работят Европата в комбина двете. Или едната или другата периодично става заплаха за запада и той помага на другата и обратно. Това са игрите на големите, а ние да го ду...е.

211

някой

преди 7 години

путин ще отчете спад на рейтига, че даже и при нас.

210

Агент Мики Маус

преди 7 години

Държава в която съпрузи на депутати взимат обществени поръчки, в която лекари оперират здрави хора за да източват пари, в която полицията охранява и съдейства на наркопласьори и автокрадци, в която рецидивисти с по 20 присъди крадат и убиват докато са под домашен арест и в която роми пускат бради и се дупят* на килимчета срещу 200лв от Саудитска Арабия (И.Д) ....просто не трябва да съществува! Този път не просто протест който да върне пак "другите" който 3 пъти се показаха като още по нагли..

209

Анонимен

преди 7 години

Защото такава е политиката на империите.Само васалчетата сме на синджир.

208

Анонимен

преди 7 години

Руснаците и без благословията на бащицата си ходеха в Турция, не в същите мащаби, но ходеха.

207

кеф ми е

преди 7 години

И после българите били роби.Роби са руснаците ,които чакат разрешение от царя да отидат на почивка там където каже.Представяте ли си наш Бойко да ни каже къде да си харчим парите.Няма по-робско племе от руснаците.Бедни и нещастни.Да вървят на майната си.Ние ще си го преместим в скъсания джоб.

206

Анонимен

преди 7 години

До ГУРБЕТЧИЯАга по внимателно с водката все пак е рамазан.

205

П.Петров

преди 7 години

Явно в Русия са се събрали още кавказки джихадисти за екстрадиране в Сирия с нови документи за самоличност и еднопосочен билет до Турция, както преди олимпиадата в Сочи.Рано е за турските хотелиери да се радват, след атентата на летище Ататюрк по-добре да не се надяват на нормални туристи.

204

havoc

преди 7 години

И двамата имат далавера от затопляне на отношенията.Турците ще си върнат руските туристи, а руснаците имат АЕЦ-ове за довършване, може и някоя тръба с газ да пуснат през Турция ( за наше нещастие ).Те така.

203

Анонимен

преди 7 години

Както и очаквах оказа се че руския кораб е провокирал вчера. Крадеца вика дръжте крадеца :)

202

някой

преди 7 години

как може путин да прави такава грешка

201

всички гледни точки

преди 7 години

Путин нещо май е пропуснал събитията само отпреди няколко дни, където Ердоган беше подел инициатива да прави антируска коалиция в Черно море! По руските форуми, където уж твърдите, че има цензура, на доста места осъждат тази постъпка на Путин като лекомислена и наивна!