13

Анонимен

преди 7 години

В бантустан кое не си отива - само каскети останаха!

12

Анонимен

преди 7 години

Все повече хора се ориентират към чистите храни и скромните и евтини дрехи и обувки.така е и тия скапани измислени големи вериги нека да фалирват и да се махатне ги искаме тук

11

агент Тенев

преди 7 години

Информация на ухо:В момента на мястото на Карфур в Мол - България се опитват да се наместят едни кариоки от Перник. Тяхния бизнес е основно трафик на хора, предимно за Белгия. Мъжете - роби по строежите, жените - сещате се. В момента се опитват да зарибяват малки /неопитни/ български производители. Ще им приберат едни пари напред за наем и..кой от къде е ! Дано не се излъжат много хора, защото това е елементарна схема за измама !

10

Анонимен

преди 7 години

Обречени са всички пиремаркети, всички молове и луксозни заведения, защото в България няма достатъчноо платежоспособни ***, които да си хвърлят парите за скъпите ***, които предлагат. Състояятелните българи пазаруват предимно от чужбина. Все повече хора се ориентират към чистите храни и скромните и евтини дрехи и обувки.

9

Наблюдаващ

преди 7 години

Карфур съм ги отписал още преди година - то беше очевидно, че гълтат вода. Но ако знаех, че са гръцки франчайс, щях да съм ги отписал много по-рано. Жалко, през 2012-2013 бяха много силни - поне големите им магазини - и като цени, и като разнообразие на стоките.

8

Българин

преди 7 години

Време е НАРКОП-а да заработи пак ! майната им на другите !

7

Анонимен

преди 7 години

Всички фирми , които се ръководят от Гърци са много зле. Имахме един Директор Гърк , майко мила само краде и лъже . Това са най смотаните ръководители .

6

5 еуро

преди 7 години

Голяма верига голям оборот голям асортимент големи първоначални инвестиции , ако падне оборота обаче големия динозавър заминава , сега са модерни квартални 2в1 магазинчета/фастфууд кафе заведения някой и денонощни .

5

Анонимен

преди 7 години

гошо явно има малък магазин и завижда на големите вериги (не говоря за карфур) Ако ги няма веригите кварталните търговци почват да се самозабравят с цените.

4

гошо

преди 7 години

всички вериги до една са потънали в дългове и само тъпите доставчици ги държат да не фалират защото се надяват да си вземат парите някога!ако се разбере истинското състояние на дългове и им спрат доставките до изчистване на старите сметки до един са фалит!

3

Анонимен

преди 7 години

Много смешно то като веригата фалира в Стара загора магазина може ли да остане . Много БГ доставчици ще пият по една студена вода .

2

Наблюдател

преди 7 години

Цените им ми се струват завишени, местата на които ги строят не са ключови и трябва специално да искаш да отидеш до Carrefour за да пазаруваш от тях, а и няма нещо кой знае какво вътре.

1

Анонимен

преди 7 години

В Бургас фалираха всички Карфури, за другите градове не знам дали още някой се държи