14

Анонимен

преди 7 години

НОРВЕГИЯ НЕ СЕ ЧУВА, НЕ СЕ ВИЖДА, НО Е ЕДНА ОТ НАЙ-БОГАТИТЕ ДЪРЖАВИ.ВАДЯТ ПЕТРОЛ ОТ МОРЕТО, ПРОДАВАТ,ЯДАТ И ПИЯТ ИЖИВОТ СИ ЖИВЕЯТ. НЕ ИМ ТРЯБВА ЕС.

13

Анонимен

преди 7 години

ДАЛАВЕРАТА Е В ПРОЦЕНТИТЕ, КОИТО СЕ КРАДАТ ОТ МИЛИАРДИТЕ ЗА МАГИСТРАЛИТЕ И ЗА МЕТРОТО. ИМА ЕС - ИМА МИЛИАРДИ - ИМА ДАЛАВЕРА. НЯМА ЕС.....ИНАЧЕ В БЪЛГАРИЯ ВЕЧЕ НЯМА КАКВО ДА СЕ КРАДЕ.

12

Анонимен

преди 7 години

Злобни , жалки , малки човечета са участниците в джиджи-биджито с изключение на един ! Нали се сещате кой ?

11

маде ин Булгари

преди 7 години

Решително настояваме за санкции срещу Великобритания! Защото не е лоялна към Европа! Да се забрани на англичаните на стъпват на поруганата от тях континентална европейска земя! Да се замразят до 3000-та година икономическите връзки с британските предатели! Да бъде спрян вноса на шотландско уиски в Европа! Лондон да бъде бомбардиран от обединените европейски отбранително-настъпателни въоръжени сили!

10

Анонимен

преди 7 години

До ВЪПРОСЕ ти ако досега не си разбрал , какво да ти обясняваме, тая дума далавера цървулите и *** я измислиха! какъв смисъл да си в ЕС и да не приемеш еврото, да не ползваш облагите и условията, които ти се предоставят, наред с всички други преимущества

9

началото на края

преди 7 години

Канцлерката е виновна за всичко! Тя изгони Англия от ЕС, за да може Германия да доминира в Европа. Следващият изгонен ще бъде Франция!

8

Анонимен

преди 7 години

Всичко постепенно се руши. Снощи най-голямата гръцка верига от супермаркети Маринопулос обяви фалит,като ще повлече близо 3000 доставчици.Веригата има близо 1500 магазина из цяла Гърция и оборотът й е 1 млрд.800мил.евро.13 хил. работници от днес са на улицата.Хората ще бъдат принудени да пазаруват от ЛИДЛ и парите на гражданите да изтичат навън.

7

България

преди 7 години

Ако след 5 години GB е във възход, то това ще е сигурно доказателство, че ЕС е вреден за Европа.

6

до 5

преди 7 години

Ти им се подиграваш, но ако завладеят Антарктика ( все още 95% е ничия територия ) и открият нефт- пак ще станат велики!Не, нефта не е добра идея- понеже до 2050 колите няма да се карат с това гориво. Но пък слънцето там е най-много и сложат евтини китайски соларни клетки ( те ще се договорат с Китай за цената, понеже вече са на свободния пазар) и ето- пак ще са най-велики . 80% от електричеството ще го владее кралицата баба ( за това беше толкова спокойна)- хитро бабе.

5

Анонимен

преди 7 години

*** са тези от Европарламента, *** и самонадеяни ***! Медиите ще ми говорят колко високомерни били британците, но по-високомерни и жадни за власт ПОПУЛИСТИ от разни Юнкеровци, Меркели, Тусковци и т.н няма! Отнасят се към Камерън и вчера към Фарадж като шайка разпасани хулигани от брюкселско гето, освирквания, показване на мускули, присмех .... Спират реките от пари от GB към бездънните евро фондове (пардон -джобове ), нали? Но кой ще се смее последен?! Оставете ги, Mr Cameron, сами да се изяждат от злоба и се върнете да работите за разцвета на Свободна Британия!

4

Анонимен

преди 7 години

Великобритания пак ще стане империя . Още от утре почват да стягат на джеймс кук платноходката и заминават да пиратстват за слава на кралицата .Нажелязали са Сомалия , ама не знам как ще им се отрази това там .... Ония са по-шашави пирати.

3

Анонимен

преди 7 години

Ти по-добре гледай яденето и пиенето, което се вихри в България, "за твоя сметка". Че тук е страшното.Там цялата администрация се оказа, че е по-малко от половината на нашето МВР.

2

Анонимен

преди 7 години

в заглавието пише 'вечеря', а в преписания текст се говори за 'последната вечер' на Камерън. Поне това да се съобрази, не може ли?

1

анонимен

преди 7 години

ядене и пиене за моя сметка до последно докато умрат утре останалитепродьлжават келепира