11

Анонимен

преди 7 години

ес до няколко години няма да съществува. страните от бившия сив и гърция ще членуват в Евразийския съюз след разпада на еврокоптора.

10

Анонимен

преди 7 години

ТЕ ПО-ДОБРЕ ДА НАПРАВЯТ ПЛАН ЗА РАБОТА КОГАТО ОСТАНАТ 25

9

Без

преди 7 години

Много ПО-ДОБРЕ ЩЕ Е ЕВРОСЪЮЗАбез душички като МЕРКЕЛ .............СЛУГУВАЩИ НА АМЕРИКАНСКИ ИНТЕРЕСИ

8

Анонимен

преди 7 години

Разногласията между страните основателки и новите членки от Изтока заплашват да усложнят всякакви смели планове за дълбоки промени в ЕСВиж ти кво откровение блика от тези редовеВ Европа всички са равниПроблемът е че 15-те стари членки в ЕС са по равни от ОстаналитеТе имат пазари на Изток и Евтина работна ръкаА новите от Изток си нямат нито едното нито другото при това Богатите страни с своето влияние и Смели Санкций към Русия дори им пречат да се развиват Напътствайки техните Правителств

7

българина

преди 7 години

Изглежда като изсъхнал хляб, като го намокриш ще стане ли на хляб? Ев беше сформиран пи западни разбирания и беше до тук, хайде да според разбиранията на изтока и вишеградската четворка! Само тогава има шанс.. Иначе хляба е у киреча, влажен ама не става за ядене

6

Анонимен

преди 7 години

Краденето от колониите ви беше малко и затова създадохте ЕС, за да можете в законен вид да крадете по-бедните държави. И не ми казвайте какви пари ни плащате, защото ние ви купуваме продукцията произведена в Азия с комисионна. За какви стандарти ми говорите за храните, като половината ви от продукциата става за продаване, но не и за ядене.

5

анонимен

преди 7 години

всичките 27 дьржави на напуснат и да отьрвем екомисията от мислене80 годишният юнкер ще вземе *** от мислене ядене и пиене

4

POLSKA

преди 7 години

Полша поиска оставките на еврокомисарите. Да се надяваме, че с излизането на британските г.ейове, Полша и останалите от Вишеградската четворка ще имат по-голям глас сред самозабравилите се евро-пидируги!!

3

Цаньо

преди 7 години

Искаме референдум за присъединяване на България към ЕАС

2

Анонимен

преди 7 години

ама пък много често се събирахте без източноевропейците и без други "маловажни"....ама пък сте "лидери", то туй като крал или султан, или император и диктатор звучи днес!"ЛИДЕР" бреййййй!

1

Евроатлантик

преди 7 години

За щастие, нашата любима закрилница Америка, ще вразуми британските ни приятели. Плана на Путин да разедини Европа и да ограничи гей-свободата и свободното практикуване на исляма, не се сбъдна! Да живее Меркел, да живеят нашите европейски комисари, които често засичам в гей клубове! :)