5

Анонимен

преди 7 години

"Има опасност ЕС да изглежда неуправляем за хората извън Европа"Т.е. въобще не е проблем дали е управляема или не, а как изглежда. Ами изглежда като едно колониално тресавище с управляващи на конци от големите концерни. Нормалните хора биват потискани за сметка на жизнерадостни послушковци от гз на географията.

4

Анонимен

преди 7 години

Б.Х.Когато нещо не е наред да се разваля

3

Анонимен

преди 7 години

Лирата падаЕврото същоДа Живее Чичко Долар и Американският Кризисен центърЗа борбата им против Индекса На Чуждестраните валутиОт Брехита печели щатската валута и Чичко СамМеркел ще има да Козирува до Забрава Наште полиптички Също

2

Анонимен

преди 7 години

Нали при демокрацията всеки има правото на глас. Дадоха им да гласуват и те решиха да излезнат. Какъв е проблема? Ще ги съдите за пропуснати ползи? Нормалните хора са вънот системата, а вие давате права на всеки новодошъл от гз на географията. Лакомия и безмозъчност - това е ЕС. Някаква изродена форма на колониален комунизъм.

1

Анонимен

преди 7 години

Тази работа с Брекзита почва да намирисва . Първо колко е хубаво да напуснеш ЕС , а сега било много лошо. Кои ми такова в панталоните .