9

They call him skunka

преди 7 години

Кумир му е Джак Демпси, Александър Велики, Макиавели, А Просто уважава Али (лека му пръст)Изглеждате доста *** нато говорите на изуст

8

Чикън

преди 7 години

Няма го вече истинският бокс.Сега през 10 секунди се прегръщат.

7

Реалист

преди 7 години

Представете си Кличка срущу Тайсън.Същото като Кличко с Кобрата.

6

asd

преди 7 години

Не зная колко е вярно или са му платили да излъже, но в някакво интервю признава че е вземал много допинг и е манипулирал пробите ... Въпреки това е голям боксьор.

5

Дърт реститут

преди 7 години

Дядо дядоооо! Одърте и той. Лошо нема.,

4

Анонимен

преди 7 години

Пропуснали са да напишат, че е профукал над 300 милиона долара от мачове. Направо не е за вярване къде ги е харчил този човек. Иначе поклон - той ме запали по бокса. Няма друг като Железният Майк.

3

Дупедавец

преди 7 години

Забравяте и най-важния факт защо е станал такъв извратен *** - изнасили ли са го когато е бил на 7-8 годишна възраст.

2

Анонимен

преди 7 години

Майк поне се е наживял. За него важи с пълна сила лафа " По- добре една година да живея като лъв, отколкото 100 години като овца". Да изхарчиш 400 милиона долара за 10 -15 години... дали не е опитал и видял от всичко на този свят което му е харесвало?

1

Анонимен

преди 7 години

Велик!Един път с целия си акъл стоях до 3 часа посред нощите да го гледам.Изтърпях другите мачове и точно почна неговия мач,още в първия рунд нямаше и минута време вкара една серия и противника му се просна на пoда.От тогава само на запис на следващия ден :)