63

Krom

преди 7 години

До Скитник - ами той един ни "призоваваше4 да го изкопаем и да му целиваме "г-ъ-з-а" на правешкия. Ти какво очакваш?

62

Krom

преди 7 години

Можете да ме хванете за долу-подписания. До момента не съм се оглеждал за такова нещо, но сега вече ще предложа със сигурност да возя някой когато съм с колата. Алчни башибузуци. За какво е мъката, за спадналата лапачка ли?

61

Ddd

преди 7 години

Като се замисля кой притежава таксиметровите фирми в Бг , мога направо да кажа че споделеното пътуване няма никакво бъдеще. Лобито е много силно.

60

Скитник

преди 7 години

Голяма крачка назад , отново в комунизма! Всичко забранено, никаква самоинициатива! Възкресете Правешкия *** им всичко ще е наред

59

Щирлиц

преди 7 години

А ако пътуващите покажат ГЕРБерастки членски карти,к`во пра`им?

58

gost

преди 7 години

ми ко кача некоя девоика пак ли горя бре ко правва момата пеша ли да я оставя

57

gost

преди 7 години

ха ха ми тия отде знаят кои кои е освен ко не ги знае някои

56

Анонимен

преди 7 години

Когато политиците ни се гърчат от безпомощност, че не могат да ни крадат...мед ми капе от душата.Аз искам да си плащам данъците и мисля, че е важно да се борим със сивата икономика...Но как да ги плащам, като отиват за нелепи проекти и ме крадат навсякъде и за всичко...Е няма как...сива и споделена икономика, само това е спасението.

55

Анонимен

преди 7 години

А най-готиното е, че догановите превозвачи и лакеите им в парламента могат само да изядат един голям граждански ***.Ама ще го ядат мощно, щото ще возя в колата си който искам, ако искам и на английската кралица ще и взема кинти за бензин.Изгонихте УБЕР, цакате ни с измислени данъчета и таксички и винетчици за щяло и нещяло, ама този път ще ни ядете ***-а :) От българския, вам омразен народ.

54

Кратун

преди 7 години

Европарламентът прие препоръки към националните правителства да насърчават така наречените sharing инициативи. Само в България правим наопаки, за да пазим пазара на големите, дето държат съответния пазар.

53

край

преди 7 години

Те автобусите печелят и не ама АВТОГАРИТЕ. Пример централна софийска. Собственост е на Гриша Ганчев и Столична община. Менажира я Ганчев - точи я по всякакви възможни начини със свой фирми. Превозвачите са ДЛЪЖНИ да спират на нея и плащат скъпо за всяко влизане на автобус - на минута. До сега това беше ГАРАНТИРАН ПЕЧЕЛИВШ БИЗНЕС. Само споделоно пътуване и Гришата да си евава капаците.

52

Анонимен

преди 7 години

Парланетът се напълни със селияндури. Те пък се напъват да раждат тъпотий, поредната от която е..."Споделено пътуване Да, но с пари: Не!"..... Тези наистина ли си вярват, че това ще стане.Когато возя приятели с моята кола, винаги си поделяме раходите. Когато те ме возят, аз си плащам моят дял разходи. Сега оди им обЯсни на цървулите, че са ***.....

51

Анонимен

преди 7 години

Известно е, че почти всички превозвачески фирми са на хора от ДПС. От случващото се е видно, че все още Доган е диригента в парламента. НФСБ този път много ме разочароваха.

50

Уйчо

преди 7 години

"Аз съм за всяко споделено пътуване, което не генерира печалба за някого", декларира той.---Че как ше докажеш, че дадено пътуване "генерира печалба" ? Ако някой се качи да го возя в моята посока, и той пък вземе, че ми се "отблагодари", трябва ли да тичам веднага в НАП?Нищо не може да направите... примирете се неизбежното - Споделената Икономика и заобикалянето на Системата, генерираща само и единствено - грабеж на хората!

49

Анонимен

преди 7 години

Абе хора,не разбрахте за какво иде реч.Никой не ти казва да не пътуваш с приятели или че превозвалникът е незаконен. Става въпрос за тези,които развиват незаконен бизнес с превоз като тези таксиджии на летището ако ги помните.Никой не Ви казва да не си делите пътуването с някой,а да не се прави с цел печалба на превозвача. Съвсем отделно е,че 90% от ползващите превозлвалника са с намален умствен капацитет или са страшни смелчаги да се качват при непознати,които могат да ги претрепят с "шофиране"

48

Пешо Секса

преди 7 години

Тия от ПРЕВОЗВАЛНИКА какво ще ги правим? И те ли са престъпници!!!

47

батко ви

преди 7 години

Това е превозваческото лоби. Предполагам наясно сте и със застрахователното и други лобита в парламента. Т.е. нашия парламент се дирижира от лобита. Познайте как става така, че продажниците гласуват текстове, с които се издевателства върху хората. Те такива политици имаме. Без ум.Такива ги избираме ли, или такива стават откакто влязат в парламента- не знам. Но това е тъжния за българина факт. Затова той намалява като количество дали минал през Т2 или в намалена популация- все тая е, едно и също.

46

Анонимен

преди 7 години

Споделеното пътуване запълва МПС-тата => по-малко празни места, по-малко излищно замърсяване на въздуха. Тея тръгнали да го "борят". Смешници.

45

Анонимен

преди 7 години

Ква печалба се генерира, когато бензина ми от софия до Бургас и обратно е 100 лв, ако пътувам с още 4 човека ми излиза по 20 лв на човек. Как печалба като парите, които се събират отиват за гориво?

44

Анонимен

преди 7 години

Да разбирам ли, че като ходим с приятели за риба и си делим бензина е споделено пътуване? И ни чака глоба? Тия съвсем изперкаха. Всичко в цяла страна е по мед и масло, че до това опряха.