40

Katrin

преди 7 години

Вярата не е в религиите! Живеем в сбъркан свят! Докато има религии подобни сцени ще се повтарят, докато не проумеем истината, че Бог е един нашият създател и всичко хора по света трябва да се обединят около него.

39

Анонимен

преди 7 години

Оставете хората на мира, в собствената им държава.Ако с такова настървение работехте в нашата, нямаше да имате време да видите чуждите.--ДЕМАГОЗИ

38

Сбъркана религия

преди 7 години

Не на тебе, Господи, който си в Небесата, а в мен в сърцето и душата. По повод коментара, какъв е този господ, на който да му се кланяш под час...и то надупен. Моите уважения към религията, но вярата, ако не ти е в сърцето, е като съдран чувал. Защото не чрез дела се спасяваме, а по вяра. Така поне е според християнството, обрязването е в сърцето, а не външно. Не мога да разбера тази изостанала религия да следват и да се мият както във времето на Мохамед, когото е нямало вода.

37

ТЕрсине

преди 7 години

До АнонименИВИЕ ИМАТЕ СЪРКВИ АМА ПРАЗНИ СЯДАТ,ТЕТО САМО ГИ УБИРАТЕ ЗА ЖЪЛТИ СТОТИНКА,

36

Бръчков

преди 7 години

Честито Комшо ! Каквото поикало , такова отговорило ! Амин !

35

Анонимен

преди 7 години

Гледах видео на един от атентаторите - гръмнаха го и оня падна на земята, и близо половин минута се опитваше да си задейства бомбата. Пазача който го гръмна беше буквално на 1 метър от него, след около 15 секунди зяпане избяга - явно за да не го взривят. Интересното в случая е, че изстрела беше толкова от близо че спокойно можеше да е смъртоносен - в главата. Имаше и предостатъчно време да го убие докато беше на земята. Пазача буквално остави атентатора да се взриви на спокойствие.

34

Анонимен

преди 7 години

Стаи за молитва на летището. Що за господ е този Аллах, че трябва да му се кланиш където свариш? Смешна работа. Ако уедин човек е вярващ няма нужда фанатизирано да го показва навсякъде.

33

Журналист

преди 7 години

до 48Хах. Наистина се споменава като някакво пояснение... добре че ми го посочихте "милички". Беше умело прикрито между кръвта, лимфата, кошмара, стаите за молитва и кафенатата. Айде със здраве и то мен!(това ми е любимото, някак си те кара да се чустваш горд от себе си:)

32

Анонимен

преди 7 години

До ЖурналистМиличък, още във второто изречение се казва. Айде със здраве!

31

Журналист

преди 7 години

Цяла статия и на едно място не се казва, че става дума за атентат на летището в Истанбул. Ей Боряноо, Боряно, добре че навсякъде бълват тази новина да се подготвим за творението ти!

30

Анонимен

преди 7 години

Същото което разпалвате по медиите, да ви случи в къщи, за да млъкнете.

29

Анонимен

преди 7 години

Няма християнство и мюсюлманство!---ИМА ЛЪЖА И ИЗМАМА!

28

Су 34

преди 7 години

Да, обадил му се е, за да му нареди да си подаде оставката.

27

До Горд Турчин

преди 7 години

Вашата назадничева и нетолерантна религия е на път да умре. Агресивните ви методи и схващания не могат дълго да пребъдат в глобания и цивилизован свят. Скоро светът ще разбере съществената разлика между християнство и мюсюлманство, дано само не отнеме много човешки жертви. Само Бог - Исус Христос е казал "аз съм пътят, истината и живота и друг след мен няма". Замислете се какъв лъжепророк е Мохамед!

26

turko

преди 7 години

Do su-99Преди малко *** се обадил на ердоган. ХАЙДЕ СМЕНЯЙ ОПОРНИТЕ ТОЧКИ

25

Горд Турчин

преди 7 години

До 40Не виждатели че тия които се гърмят са предимно араби или кюрди. Да си чувал турчин да се е гърмял някъде заради религията си? Ако арабите бяха християни те пак щяха да намерят повод да се гърмят и тогава за християнството щеше да се говори същото което днес се говори за исляма. Те са буйна нация за които човешкия живот не е ценен и заради тях исляма днес е опетнен

24

До Горд Турчин

преди 7 години

Зваешли защо от Горд Турчин ще станеш Умрял Турчин .Вие не се съобразявате с Европейската и Християнски ценности и култура .Строите джамии.Живеете по своя си начин в Християнски територии.И на всичкото отгоре искате ние да приличаме на вас като Ислямизирате .Това което правите ще ви затрие .Преди 10 г повечето мои познати ви толерираха и уважаваха .Всеки вече е с друго мнение за вас и религята ви .След 20 г пропаста между нас ще стане толкова голяма че Или Ние или Вие ще живеем на тази планета

23

Су 34

преди 7 години

Разправяй ги ти на майките и бащите на загиналите деца в Алепо. За вас тероризмът няма да свърши с кюрдите, а ще започне с арабите- сирийци, които загубиха близки във спонсорираната от Ангора война!

22

До ТурчиНа

преди 7 години

Мюсли всичките сте в един калъп правени .И терористи и обикновенни *** .От всеки един от вас очаквам в определен момент да изчатка и да препаше колана .Знаеш че репресиите срещу вашата религия се увеличават със всеки изминал ден .Вие си го направихте така.Съвремениия свят се променя .Сменят се и управляващите .Бъдещите управници на християнските държави няма да са така толерантни срещу вас .Дори да несе случи това в нашия съзнателен живот .Ще дойде време когато ще ви избием да знаеш !!!!

21

Су 34

преди 7 години

С Русия вие няма как да си подобрите отношенията, защото имате различни геополитически интереси. Н-р в Сирия руски военен съветник загина в Латакия от огън на ваша самоходна гаубица, има и други руски жерви освем летците.